Tänään ei ole taas pahemmin ehtinyt koneelle istahtamaan (no ehkä pikaisesti käväisin facebookissa mutta ei muuta ). Järjestin tänään iltapäivällä lastenvaatekutsut ja niiden vuoksi tietty on päivä mennyt enemmän tai vähemmän puuhastellessa.

Kutsut meni mukavasti. Paikalla oli kivasti porukkaa ja lapsia oli parhaimmillaan yli kaksitoista. Iloista riehumista tuntui olevan piha täynnä... lapset jaksaa helteestä huolimatta, hyvä niin! Tarjoilut onnistui suht hyvin ja vaikka en jaksanutkaan voileipäkakkua väsätä niin kaikki riitti ihan hyvin. Itselleni jäi vielä isohkopala valkosuklaalime juustokakkua iltapalaksi... namskis!

Muuta kuin vaatekutsuja tai niiden järjestelyä ei tänään olekkaan ohjelmassa ollut. Vanhin kävi eskarissa ja sen jälkeen hän vietti iltapäivän kaverinsa synttäreillä. Alunperin oli tarkoitus että vanhinkin olisi ehtinyt vaatekutsuille mutta koska tytön kaverin äiti, jonka oli tarkoitus hakea tytöt pois synttäreiltä, eksyi matkalla  (ei tiennyt missä päivänsankari asui) eikä päässyt hakemaan tyttöjä ajoissa niin vanhimmalta jäi kutsut nyt tältä kertaa väliin. Tosin tyttöä ei ollenkaan harmittanut... ehkäpä päin vastoin, hän kun sai nyt olla sitten synttäreillä tunnin varsinaisia kemuja kauemmin.

Nyt kaikki tytöt ovat jo nukkumassa. Etenkin kaksi vanhinta oli aivan totaalisen loppu kaikesta tohinasta ja vaavelikin tuntui nukahtavan nopeasti vaikka tänään nukkui jopa päiväunet.

Nyt sohva ja juustokakku taas huutelee minua joten pakko se on sohvan kaveriksi vääntäytyä .  Huomiselle on ohjelmassa ensin aamulla uimaan ja sitten tytöille onkin kivaa kun mies heittää he töihin lähtiessään mummille ja papalle pariksi tunniksi. MInulla on huomenna zumbailu ja koska nyt on jääänyt pari kertaa väliin niin huomenna minun on PAKKO päästä ja sen takia keksittiin tälläinen järjestely... eli mies vie lapset töihin mennessään mummille ja minä sitten haen ne zumbailujen jälkeen illalla pois.    MInulla onkin sitten huomenna pari tuntia (mies lähtee töihin yhdetä ja zumba on vasta neljältä)  IHAN LAPSIVAPAATA AIKAA... mitäköhän sitä keksisi .