Maanantai aamu, viime yö meni kivasti vaikka pelkäsinkin että Vaaveli möykkäisi niin hänen huoneesta ei kuitenkaan kuulunut pihaustakaan. SEitsemältä heitin hänet nukkumaan ja sen jälkeen hän ei ole edes pissillä käynnyt... toivottaneen että uni tekee hyvää ja kuume on laskunut nyt pysyvästi aamuun mennessä.

Koska vaavelilla kuitenkin eilen oli kuumetta niin tänään ei sitten kerhoihin mennä. MInä heitän isot tytöt kouluun ja eskariin samalla kun menen töihin ja mummo tulee tänne sairaanlapsen vahdiksi. Hyvä niin koska itselläni olisi olllut hankaluuksia jäädä pois töistä ja mieskin oli viime yön töissä ja nukkuu nyt sitten väsymystään pois. Jos vaavelin sairaus jatkuu niin sitten pitää miettiä kuka hänen kanssaan kotiin jää mutta toivotaan nyt parasta että tuo tuosta paranisia nopeasti.

Vaavelin kerhon lisäksi tänäänhän olisi isojen tyttöjen tanssi harkat ja minun zumba. Normaali maanantaisinhan vaaveli on ollut minun kanssa tuolla tyttöjen tanssiharkoissa mutta tällä kertaa pitänee vaan heittää isot sinne ja tulla kotiin pitämään sairastupaa.  Zumbaa mä nyt vielä kovasti mietin... olis kiva mennä mutta toisaalta olis kiva ottaa kipeä lapsi kainaloon ja köllötellä kotona... no kahtellaan nyt...se kun pitää päättää vasta klo 12 mennessä (sen jälkeen peruminen on maksullista) .

Jaa että sellaista tällä kertaa. Nyt vaatteita niskaan ja aamupalan laittoon.