hmm--- Tälle viikollehan ei pitänyt olla mitään suunnitelmia... Kalenteria tuossa läpi käydessäni huomasinkin että "No jaa... kyllä sitä IHAN JOKAPÄIVÄLLE ON JOTAIN... mutta haitanneeko tuo. Tänään ajattelin että mennään maa-uimalaan uimaan, ihan sillai nopeasti vaan niin saa Tessa harjoitella yksin oloa. Jossakin vaiheessa minun pitäisi myös pyörähtää alennusmyynneissä... Tiistaina tulee tytttöjen kaveri yökylään ja lupasin että tehdään jotain spesiaalia, ehkäpä rannalle ja illalle joku leffa ja karkkia... niin ja tietty jotain hyvää ruokaa, pizzaa tms. Keskiviikkona olisi tarkoitus suunnata hieman pidemmän kaavan mukaan maa-uimalaan. Lähiseudun tytöt lupasivat ottaa Tessa huomaansa siksi aikaa niin ei tarvitse niin kauaa( varmaan nelisen tuntia menee kuitenkin) olla Hanin kanssa kahden. Torstaina lähdetään veljeni veneen kanssa saareen (ehkäpä  majasaari) koko päiväksi (koirat ja lapset mukaan) ja perjantaina sitten... ehkäpä odotetuin päivä..... ZUMBAPORUKAN  (siis kahden kaverin jonka kanssa käyn zumbailemassa) PIKKUJOULUT, eli terassikierros. Viimeisestä "aikuisten" kanssa vietetystä illasta onkin aikaa... dippadappa ... on aivan todella kivaa lähteä.  Lauantaina aamu saattaa mennä päänsärkyisenä ja iltapäivällä tulee sitten vieraita... sunnuntaina... no joo sunnuntaille ei ole mitään luvattuna, eli minähän ihan liioittelin kun sanoin että koko viikkko on täyteen buukattu .

 

Eilinen meni niin kuin muutkin hellepäivät tässä lähiaikoina.. pihalla maaten ja uima-altaassa lojuen. Käytiin myös maalla juhlimassa vaarin synttäreitä. Tessa oli mukana eikä ollut milläskään vaikka paikalla oli vieraita ihmisiä... siellä se pisti kukkapenkkiä ja puskia palasiksi ihan omaan tessamaiseen tapaansa... puutarhurin ainesta .

Tänäänkin näyttää tulevan helle ja sitä vietetään tosiaan pihalla altaassa ja pikaisella käynnillä uimahallissa (ulkoaltailla) , kivaa päästä itsekkin uimaan kunnolla, minähän en kalavesissä ui....

mutta nyt aamupalan valmistukseen ja siitä sitten viltille aamukahville , rankkaa....