Eilen oli vapaapäivä. Oikein mukavaa viettää aikaa lasten kanssa puuhastellen. Aamupäivällä kävin minikääpiön kanssa avoimessa kerhossa... en oikein tiedä mikä on muuttunut mutta en oikein viihtynyt siellä. Minikääpiö oli tyytyväinen ja leikki kaverinsa kanssa ja se lienee tärkeintä mutta itse en jotenkin kuulunut kuuluvani joukkoon, en vaikka ennen vanhaan tuo kerho oli päivän tai jopa viikon kohokohta... Outoa! No joka tapauksessa kerhoiltiin ja minikääpiö tykkäsi.  Kerhon jälkeen menin hakemaan Cocosta hieman lisäkahvi pullaa vanhimman synttäreille. Kotona sitten lisäkahvipullien lisäksi leipasin täytekakun ja sulattelin munkit. (ei ehkä ihan pullan tuoksuiset kutsut noin kaupasta ostettuna mutta energia ei vaan riittänyt alkaa leipomaan täytekakkua enempää) 

Kakun leipomisen jälkeen pötköttelin lasten kanssa sohvalla. Kaikki kertoili päivästään kilpaa toistensa kanssa, äänekästä sekametili soppaa siis. No mutta päiväntouhut tuli kuultua. Molemmilla isoilla oli ollut kiva päivä. 

Kolmelta alkoi tulla "vieraita" sitten peremmälle. Oli siis vuorossa vanhimman synttärit osa 2 vai kolme tai jotain. Tällä kertaa oli paikalle tulossa vaan minun kavereita kera lasten eli perusjengi, viisi aikuista ja kaksitoista lasta. Paljon meteliä ja hauskoja juttuja.  Lapset leikki omiaan ja me aikuiset juttelimme sivistyneesti kahvikupposen äärellä... tai no sivistys taisi niistä jutuista olla kaukana mutta siis höpöttelimme aivotoiminnan nollaavia asioita ja KYLLÄ TEKI HYVÄÄ TAAS!!! Kiitos terapia ryhmälle !

Illalla pikkuisen ennen kasia sänkyihinsä kannettiin kolme todella hyytynyttä tyttö lasta, juhliminen on rankkaa.

 

Tälle päivälle on koulujen ja töiden jne lisäksi suurta urheilujuhlan tuntua, paikalliset HIPPO KISAT On tänään ja sinnehän se on sitten raahauduttava. Mies menee sinne jo aiemmin ja minä poljen sitten töistä tuhatta ja sataa paikalle apujoukoksi sekä katsojaksi... (tässä vaiheessa taas pitää todeta että tuo (ainakin) viiteen kestävä työpäivä on syvältä... kaikki kun on suunniteltu alkavaksi päivätyöläisten eli niiden jotka pääsee viimeistään neljältä, mukaan. HUOH!!!)

 

Mutta nyt aamupalan laittoon ja sitten töihin.