Se olisi viikonloppu taas  vietetty ja arki edessä. Kyllä se vaan on kumma että jostakin syystä nuo kaksi päivää (lauantai ja sunnuntai) menevät paljon nopeammin kuin arkipäivien kaksi päivää... Kiva viikonloppu takana (vaaveli sairastamista lukuunottamatta) ja arki edessä. 

Tänään aamusella ollaan ehditty jo lenkkeillä ja viedä vanhin eskariin sekä käytiin keskimmäisen ja vaavelin kanssa hieman potkukelkkailemassa. Ulkona vierähtikin vajaa kaksi tuntia ja nyt on sitten sisäleikkien aika, keskimmäinen yrittää opettaa vaavelia leikkimään petshopeilla mutta kuulostaisi siltä että vaavelin petshopit ei nyt mene ihan niin kuin keskimmäinen haluaisi .

Vaaveli alkaa olla jo ihan kunnossa, pikkuisen nenä vielä vuotaa mutta tyttö on jo ihan ok tuulella, ulkonakin mennä viipotti sellaista kyytiä että meinasi äiti jäädä toiseksi .  Itsellänikin nuha on jo helpottanut ja isot on terveitä... joten elämä voittaa.

Mutta nyt täytynee lähteä pelastamaan keskimmäsen petshop leikit vaavelin kynsistä ja alkaa pikku hiljaa ruuan laittoon... se olisi tänään vanhimman eskarin lisäksi ohjelmassa keskimmäisen kerhoa, tyttöjen tanssi tuntia ja miehen sählyä...