HUI!!!! Ikä mittari heilahti tänään 31 vuoteen... KÄÄK!!! Ihania viestejä ja face onnitteluita on satanut koko päivän. Niistä tuli oikein hyvä mieli .  Kiitokset kaikille onnittelijoille!

 

Tänään oli töissä HILJAISTA, KUOLLUTTA, TYLSÄÄ.... jne... alkaa olla jo siis joulua ennakoivaa rauhallista menoa ja siinä sitä sitten yrittää pitää itsensä hereillä ja jäätymättä. Siinä hommassa kuitenkin onnistuttiin ja nyt sitten olen kotona odottelemassa iltaa, olo on VÄSYNYT, ehkä se on tämä vanhuus joka ei tule yksin. 

Lapsilla oli tänään viimeinen koulupäivä ennen lomaa. Huomenna he hakevat aamulla vaan todistukset ja loppupäivä on lomaa. Huomenna minulla on vapaapäivä ja käyn hakemassa vielä sen viimeisen lahjan kaupasta ja jos vaikka hakisi leivonta tarvikkeita ja vaikka leipoisi joulua kuten kunnon kotiäidin kuuluukin . Emmi ja Tomi lupaili tulla huomenna aamupäivällä  piipahtamaan. Mies lähtee iltavuoroon töihin joten meillä on sitten ilta ihan tyttösten kanssa. Ajattelin että uimassa voisi käväistä ja vaikka peli-ilta , siis jos nuo isommat haluavat vanhenevan äitinsä kanssa leikkiä.  Mutta siis leppoisaa olla möllöttelyä tiedossa siis. 

 

Mutta eipä kummempaa tällä kertaa... 

 

Ai niin... kiitokset yhdelle ihanalle naiselle...... SE ON IHANA!!!!!!!!