JIhaa... nyt alkoi minun minilomanen. Tänään olin vielä töissä. Ja oikeastaan oli oikein mukava päivä. Aamu alkoi taas päänsäryllä ja hieman jo pelkäsin pahinta päivän suhteen, mutta päänsärky katsosi aamun aikana ja päivä oli täynnä mukavia asiakkaita.

Sillä välin kun minä pakersin töissä oli mies käynyt tyttöjen kanssa uimahallissa. Sellä oli järjestetty lapsille syysloma ohjelmaa ja kuulemma kolikkoja hakemalla pohjasta oli  saanut pelleltä vaahtokarkkeja ja hyppypaikat olivat olleet auki. Minikääpiökin oli uskaltautunut kolmen metrin hyppytorniin mutta alas kurkistaessaan oli päättänyt kuitenkin tulla alas rappusia pitkin , hyvä niin .

Iltapäivällä mies oli lähtenyt iltavuoroon töihin ja mummo oli tullut tyttöjen seuraksi. Ihan kivaa heillä oli tuntunut olevan. Tai ainakin iloisia tyttöjä ovat olleet kaikki kolme koko illan. Töiden jälkeen käytiin mummon kanssa lenkillä ja tytöt leikki sillä välin kotona naapurin tytön kanssa. Kun minä tulin lenkiltä päätti tytöt vielä lähteä ulos leikkimään ja siellä he leikkivätkin pitkän aikaan. MInikääpiökin riekkui leikeissä mukana vaikka aina välillä kävikin ilmoittamasssa oven raosta että "Äiiiiiitiiii, täällä on pimeetä...".

Puoli kahdeksalta komensin tytöt iltahommiin. Iltahommat siis tässä tapauksessa tarkoitti jo pakattujen laukkujen uudelleen pakkaamista, juhlavaattteita, arki vaatteita, juhlallisempia arkivaattteita jne... tytöt ehkä hieman yliarvio risteilyllä  tarvitsemiensa vaatteiden määrän mutta pakkaus puuhat näyttivät olevan kaikkien mieleen. Nyt on laukut pakattuna, huomenna niihin pujautetaan vaan hammasharjat. Eli siis huomenna me tytöt laitetaan nokka kohti Ruotsin laivaa, pallomerta ja herkullista ruokaa, tanssia ja karaokea unohtamatta, ne taitaa olla tyttöjen suurimmat suunnitelmat ja minä koitan pysyä tyttöjen tahdissa mukana.

Mutta siis  huomenna lähdetään ja lauantaina palataan. Mies jää yksikseen, koirakin lähtee hoitoon, joten voi olla aika HILJAISTA täällä. Onneksi kuitenkin miehellä on yövuoro ja työkaverit lohduttamassa ettei nyt ihan ikävään kuole