Eilen oli torstai ja päivä oli taas aika vauhdikas. Aamulla minä töihin, isot kouluun ja mies metsään lenkille minikääpiön ja Tessan kanssa. Viideltä kaveri haki minut töistä ja minä menin zumbaan. Sillä aikaa kun minä hikoilin zumbassa vei mies isot tytöt (minun sekä kaverin) luontokouluun ja otti asiakseen pitää minikääpiölle ja tytön parhaalle kaverille oman pikku luontokoulun.

Isojen luontokoulu oli siis Karhulan ladun järjestemä ja pidettiin tällä kertaa Mussalon Saaripirtin maastossa, ohjelmassa oli suunnistusta. Kivaa oli isoilla ollut vaikkakin aika rättipoikki väsyjä oli tytöt kun heidät suunnistus reissun  jälkeen näin. Isot tosiaan retkeili Ladunporukassa ja minikääpiö kaverinsa kanssa sitten miehen johdolla Santalahden luontopolulla. Pikku tytöillä oli mukana evästä ja hienosti oli retkeily kuulemma sujunut, metsässä oli hiippailtu jos vaikka peikkoja olisi satuttu näkemään mutta tietääkseni yhtään peikkoa ei matkan varrella näkynyt. Mies oli jossakin vaiheessa muistuttanut tyttöjä että varoo puiden juuria ettei kompastu, siihen oli pikku neidit vaan todennut että " no hei.. myö ollaan molemmat JO KOLME, ei me kaaduta..." Isoja plikkoja .

Tässä pikku retkeläiset:

Luontoretkien loputtua minä ja kaveri huristettiinkin zumbasta iloista lapsi joukkoa vastaan ja sitten kotiin nukkumaan ja huilimaan. Sillä välin kun minä oli zumbailemassa ja mies lasten kanssa luontoilemassa oli mummo hakenut Tessan agilityyn. Hienosti oli kuulemma mennyt totesi mummo kun Tessan iltasella palautti, kuulemma koirassa on ainesta agilitykoiraksi.   Ja ilmeisesti mummo oli saanut aika hyvin energian riisuttua koirasta... tarkistin meinaan eilen illalla kahdeksi että hengittääkö koira ylipäänsä ollenkaan kun se makasi eteisen lattialla reporankana, rankkaa tuo agility! 

 

 

Tänäänkään ei ole oikein laakereilla ehditty lepäilemään... Aamulla oli keskimmäisen hammaslääkäri jonne mies hänet vei. Hienosti oli mennyt, reipas tyttö. Vanhin meni kahdeksaksi kouluun ja minikääpiökin taisi olla jo ennen kahdeksaa pihalla hiekkakakku hommissa. Kun mies kotiutui hammaslääkäri reissulta lähdin minä töihin. Mies ja minikääpiö lähti ostamaan synttärilahjaa minikääpiön kerhokaverille jolla oli tänään synttärijuhlat Hesburgerissa. 

Viideltä mies vei minikääpiön synttäreille ja jäi isojen tyttöjen sekä ystävä perheen kanssa siihen syömään. Minä sitten töistä kipaisin paikalle kun ehdin.  Minikääpiö oli aivan tohkeissaan juhlista, olikin muuten ihan ihka ensimmäiset "hese synttärit" joihin hän sai osallistua. 

Tässä minikääpiö laittaa omaa jäätelöänsä kuppiin, vuoroa odottamassa minikääpiön ihan ehdottomasti paraskaveri, Wambba 

 

Synttäreillä vierähtikin sitten puoli seitsemään ja sitten vaan olla möllötetään. Kohta on lapsilla nukkumaan meno ja itse taidan lösähtää sohvalle... tänään meinaan iski semmoinen flunssa pöpö minuun kesken työpäivän että olo on aika möllö... no ehkäpä tämä tästä kohenee yön aikana... toivon mukaan, ettei mene viikonloppu ihan sairastaessa. Samainen pöpö on miestä kiusannut nyt jo useamman päivän joten voi olla että tämä on sitkeä minunkin kohdalla, kunhan nyt sunnuntaiksi olisi taas kunnossa kun oli aika kiva päivä taas tiedossa, lasten zumbaa, tanssia ja ruokailua ihan parhaassa seurassa sekä jos vaan kunto antaa myöden niin vielä aikuisten zumba siinä iltasella mutta siihen täytyy kyllä olla ihan koko kunnossa, puoli kuntoisena en sinne edes lähde yrittämään.

Mutta nyt sohvalle oikoseen, jos ne pöpöt vaikka tajuaisi painua sinne missä pippurikasvaa.