Kesäloman viimeisiä päiviä viedään. Loma on ollut mahtava... siskon vierailu, Pärnun reissu, koiranpennut, pari ihanaa ihmistä ja muut pienet mutta arvokkaat hetket ovat tehneet kesästä täydellisen. Kesää on vielä toki jäljellä vaikka töihin lähdenkin taas maanantaina joten toivottavasti loman loppumisesta huolimatta ihana ihana kesä vielä jatkuu. 

Tässä muutama kuva vielä viimeisistä päivistä siskoni ja hänen poikansa kanssa. Itku tuli kun eron hetki koitti. Ei ole helppoa sanoa hyvästejä kun ei tietoa seuraavasta näkemisestä ole lainkaan. Meneekö vuosi, kaksi vaiko pidempään... pääasia kuitenkin että yhteisestä ajasta otettiin kaikki irti. 

P%C3%A4rnu%20ja%20muuta%20007-normal.jpgP%C3%A4rnu%20ja%20muuta%20008-normal.jpgP%C3%A4rnu%20ja%20muuta%20013-normal.jpgP%C3%A4rnu%20ja%20muuta%20016-normal.jpgP%C3%A4rnu%20ja%20muuta%20031-normal.jpgP%C3%A4rnu%20ja%20muuta%20022-normal.jpg

P%C3%A4rnu%20ja%20muuta%20015-normal.jpg

14.7 vilkutettiin hyvästit siskolle ja hänen pojalleen ja he suuntasivat omille teilleen ja me suuntasimme Pärnuseen. Automatka Helsinkiin meni hieman surullisissa merkeissä ja oli useammankin silmät kyynelissä kun mietittiin tulevia aikoja, ikävälllä on jotenkin tapana vallata mieli... ensin ikävöitiin ja surtiin eroa siskosta sitten tuli vielä koira ikäväkin siihen päälle. Yhtä ikävää... Onneksi kuitenkin kun päästiin Helsinkiin ja laivaan kohti Tallinnaa niin olo oli parempi ja mieli kirkastui kuin huomaamatta kun oli muuta ajateltavaa. 

Laivamatkalla tapojemme mukaan söimme enemmän kuin tarpeeksi ja isot likat kävi tienaamassa itselleen drinkkiliput karaokessa. Tallinnasta suuntasimme sitten kohti aurinkoista Pärnuta. Helle helli mittarin näyttäessä paraimmillaan 30 astetta. Lääh puuh.. kuuma. 

Pärnussa sitten sitä peruselämää. Rantaa, ruokaa, shoppailua,  seikkailupuisto Valgerannaa (jota muuten suosittelen suurin ylistys sanoin, ihan loistopaikka) . Mukavaa yhdessä oloa eli ihan parhautta. 

Muutama kuva Pärnusta:

MInikääpiö ja uudet bikinit: 

P%C3%A4rnu%20ja%20muuta%20046-normal.jpg

Ranta futista: P%C3%A4rnu%20ja%20muuta%20049-normal.jpgP%C3%A4rnu%20ja%20muuta%20050-normal.jpg

Minun aarteet <3 P%C3%A4rnu%20ja%20muuta%20054-normal.jpgP%C3%A4rnu%20ja%20muuta%20052-normal.jpg

Eihän tässä voi muuta  taas todeta kuin että hauskaa oli ja tuntui että lomareissu loppui taas liian aikaisin. 

Nyt Pärnun reissun jälkeen minulla on siis ollut tässä muutamia vapaapäiviä vielä jotka on kulunut pyykkiä pesten ja Tessaa ja pentuja katsomassa käyden. Eilen vietiin miehen kanssa Tessa lenkille ja tänään haettiin likkojen kanssa Tessa ulkoilemaan tunniksi (sen aikaa voi hyvin olla pennuistaan erossa). Pennut ovat aivan ihania. Ovat oppineet jo haukkumaankin ja silmät alkaa pikku hiljaa avautua, sydämen sulattajia. <3 

Tänään on suunnitelmissa lenkkeilyä lainakoiran kanssa (mummo lupasi lainata Aapoa kunnon lenkille, Tessaa kun ei oikein voi vielä raahata yli 10 km:n lenkeille) ja muuten vaan ihan hidasta nautiskelua toimettomuudessa. Eli ei mitä ihmeellistä.

Omalla kieroutuneella tavalla on ihan kiva kun työtkin alkaa taas, saa arjen jotenkin rullamaan omiin uomiinsa ja päivät saa jonkinmoisen ryhdin... ja onhan siinä sekin että kun on töissä osa niitä vapaapäiviä arvostaa ihan eritavalla. :) 

Tulevalla viikolla olisi kaiketi meripäivätkin... Joka vuosihan siellä on tullut käytyä mutta jotenkin tänä vuonna ei oikein innosta... tai voihan se olla että lähempänä tekee mieli lähteä mutta vielä en edes tehnyt mitään lastenhoidon tms eteen, samat naamat samoissa kaljakuppiloissa, ei just nyt ainakaan oikein kiinnosta.  Ehkä lasten kanssa tulee pyörähdetty tivolissa tai sitten ei... saa nähdä. 

 

Mutta nyt ihania heinäkuun hellepäiviä kaikille, nauttikaa!