Tänään aamulla, siis lauantaina, soi kello 06:30.... EIIIIIHHHHH!!! Itse raahauduin kahvin keittoon silmät ristissä mutta likoista löytyi virtaa heti jo aamusta alkaen. Tänään oli meinaan kevät juhlat ja Tykkimäki päivä. 

Kevät juhlat oli ihanat. Tippa linssissä taas kerran muutaman muun  äidin kanssa juhlaa kuunneltiin. 

Isoja likkoja jo nuo meidän neidit! 

Juhlat olivat siis onnistuneet ja keskimmäisen luokasssa olin juhlan jälkeen todistusten jaossa ja oikein mukava mieli jäi. Keskimmäinen oli myös luokkansa keskuudesta valittu hymytyttö ehdokkaaksi (eli joka luokalta kaverit äänestä yhden tytön ja yhden pojan jotka sitten osallistuvat arvontaan itse patsaasta) , tällä kertaa patsaat meni molemmat eka luokkalaisille mutta tyttöä oli silmin nähden tyytyväinen siitä että juuri hänet oli valittu heidän luokan hymytytöksi, luotettavaksi ja reiluksi kaveriksi. :) Hyvä mieli se tuli äidillekin. 

Molempien likkojen todistukset oli oikein hyvät. Vanhin oli itsekkin oikein tyytyväinen todistukseensa ja sietääkin olla.  Keskimmäinen ei ollut alkuunsakaan tyytyväinen todistukseensa vaikka siellä hyviä ja erittäinhyviä koreilikin... Itku tuli tytölle oikein kun todistuksen sai. Vanhin onneksi tsemppasi siskoa ja sanoi että " Kuule sinä voitit sen hymytyttö jutun ja se on iso homma.." Taisi olla keskimmäiselle iso juttu kuulla asia siskon suusta vaikka samaa minä olin toitottanut jo aikaisemmin. Tuon jälkeen oli keskimmäisellä taas hyvä mieli ja torille mentäessä possot maistui ja nauru raikasi entisenlaiseen malliin. :) 


Kun tultiin sitten juhlista ja torilta kotiin olikin aika herättää mies yövuoron jäljiltä ja lähteä tykkimäkeen hurvittelemaan. Päivä oli kuuma ja porukkaa maltillisesti joten mikäs meidän oli hurvitellessa. Kuutisen tuntia lapset juoksi härvelistä toiseen, vanhin ja keskimmäinen on molemmat jo yli 140 senttisiä joten he pääsivät keskenään kaikkiin laitteisiin ja voi kyllä he niissä pyörivätkin... Minikääpiö kävi about ziljoona kertaa kummitusjunassa, miljoona kertaa pumpumissa, satakertaa safari junassa ja ainakin tusina kertaa kaikissa muissa laitteissa mihin hän vaan pituuden puolesta pääsi. Jihinkin tarvittiin aikuinen mukaan ja mies sai sitten pyöriä ja hyöriä noissa hurjemmissa...  minulle ei nuo pyörivät sovi, ei sitten lainkaan. Kummitusjunaan menen ja vuoristoratoihin mutta EN PYÖRIVIIN!!! 


Täässä muutama kuva päivästämme:

MInikääpiö täynnä iloa ja elämää <3 :

tykkim%C3%A4ki%20003-normal.jpg


Pakotettu pysähtyminen että saataiisin edes yksi kuva.... Ilmeistä näkyy että PITÄISI JO PÄÄSTÄ LÄHTEMÄÄN HURVITTELEMAAN.... tykkim%C3%A4ki%20010-normal.jpgtykkim%C3%A4ki%20014-normal.jpg

Aikuiset ei jaksa ihan samalla tavalla kuin nuo lapset: 

tykkim%C3%A4ki%20019-normal.jpg

Keskimmäinen ja JÄTTI JÄTSKI! :) 

tuuli-normal.jpg