Muutamia ihania loma päiviä on taas hurahtanut sitten viime päivityksen. Koska joka päivä tapahtuu jotain ja aina tuntuu olevan niin  mukavaa niin on vaikea sijoittaa oikeat tapahtumat oikeile päiville näin jälkikäteen mutta toisaalta väliäkö sillä... kivaa on ollut. Ollaan käyty pelaamassa minigolffia ja rantailtu Santalahdessa, ollaan muutettu meidän makuuhuone alakertaan  ja rantailtu Äijänniemessä. Ollaan tehty remonttia ja olla möllötetty ... niin ja mies käväisi viikonloppuna Tessan kanssa mejäilemässä ja tulos oli hieno AVO2 (37 pistettä) kuumasta kelistä huolimatta, niin ja kokeiden paras AVO luokan koira.  JEEEE Hyvä Tessa ja hyvä Jari!!! 

Tänään on ollut myös mukava päivä. Aamulla Tehtiin remonttia... Alakerta alkaa olla suht valmis ja ollaan siirryytty yläkertaan remonttihommissa Aikakivasti saatiin tänään purettua ja levytettyä, paklattua ja hiotttua... Hyvässä mallissa alkaa ola hommat. Iltapäivällä läksimme ystävä perheen kanssa poimimaan mansikoita mansikka maalta. 11 kiloa tuli poimittua ja varmaan toinen mokoma syötyä... röyh!!! Poimiminen oli mukavaa (putsaaminen EI...)  Mansikka poiminta rupeaman jälkeen lapset halusivat uimaan kylmästä säästä (vain 19 astetta )  huolimatta joten suuntasimme auton Valksalle. Tytöt saunoi ja ui kavereidensa kanssa ja me äidin värjöteltiin rannalla. Miehet lähtivät kokeilemaan kanoottia... "Pikku Pocahontakset"  ja kuin ihmeen kaupalla selvisivät kuivin vaattein.

Jonkin ajan jälkeen läksimme kohti Kotkaa taas Oli sovittu etä mansikka päivänä leivotaan Mantsikka tortut joten eikun siten leipomaan.. Tai noh.. leipominen on ehkä väärä sana. Valmiiden torttupohjien päälle lätkittiin mansikoita ja kermavaahtoa  NAM!!!!!

Päädyimme Kaverin luo tekemään niitä torttuja ja siinä tortun syömisen ja kahvien lomassa sitten oli IHAN PAKKO leikittää lapsia ja laulaa Singstar peliä.  OIkeasti se taisi kyllä mennä niin että lapset leikki omiaan ja minä hoilasin sydämeni kyllyydestä Jenni Vartiaista ja Tauskia.... Jopa Anti Tuiskun biisiä yrittelin mutta siitä ei vaan tullut mitään. 

Puoli yhdeksän jälkeen oli minut revittävä pelikoneen äärestä kotiin... lapset oli saatava nukkumaan ja olinhan jo viimeiset kymmenen biisiä hokenut että "Tämä biisi vielä.. sitte mennään..."  Lapset nukkumaan ja mies remonttihommiin ja minä mansikoiden putsaukseen... se on kyllä sitten vihoviimeistä hommaa. Taisin siinä jossain viheessa tirauttaa itkunkin kun ne mansikat eivät tuntuneet vähenevän siitä laatikosta.. ei sitten millään...Sormet punaisina ja kirvelevinä siinä revin kantoja mansikoista irti ja puhisin itsekseni että "Ensi vuonna en putsaa en sitten yhtään mansikkaa.... " (Taisin sanoa samaa viime vuonna) No nyt ne on itkuista huolimatta pakkasessa tai noh... jäi tuonne jääkaappiin aika iso kupillinen huomisiksi SYÖMÄmansikoiksi... niitä kun ei tarvitse putsata... 

 

Mutta mukava maanantai siis. Huomiselle remonttia, eläinlääkäriä  ja zumbaa, keskiviikolle ainakin remonttia ja jo vaikka maauimalaa, torstaille EI REMONTTIA vaan koko päivä Kaunissaaressa... siitä eteenpäin en pysty muistamaan.... toivottavasti kuitenkin yhtä ihania lomapäiviä tulossa kuin nämä jo menneet.