Se on taas sunnuntai... NIin ne vierähtää niin arki päivät kuin viikonloputkin. Tästä viikonlopusta sanottakoot että ihan PARASTA!! Paljon touhua, liikuntaa, ulkoilua ja yhdessä oloa!
Mutta jos aloitetaan sitten viime päivitysken niin taitaapi olla menossa torstai päivä.
 Torstaina aamulla peruskuviot, minä töihin ja isot kouluun. Mies menisi vasta yöksi joten hänellä oli aikaa minikääpiön kanssa hengailuun. Aamulla he olivatkin käyneet kuntosalilla, minikääpiö oli viettänyt aikaa lapsiparkissa ja kuntoilun jälkeen kotiin ruokaa laittamaan. Kun isot  kotiutui koulusta olivat he lähteneet koko konkkaronkka uimaan. Itse pakersin töitä taas viiteen asti (edelleenkään en pidä tästä 9-17 vuorosta ens sitten yhtään, olisin mielummin semmoinen aamuvuoro ihminen)  ja kotona odotti kahvin tuoksu ja neljä kloorilta tuoksuvaa uimamaisteria. smiley Kahvikupposen juotuani lähdimme suuntaamaan taas kerran kohti likkojen futistreenejä. Aika hallilla menee mukavasti, isot treenaa, minikääpiö leikkii leluillaan ja tytöllä on taito saada kaveri paikasta kuin paikastakin ja niin kävi nytkin kun tyttö löysi kaksikin uutta frendiä jonka kanssa leikki isojen treenien ajan. Itse tulee sitten turistua muiden vanhempien kanssa. OIkein mukava harrastus tuo jalkapallo. smiley Kun treenit loppui olikin kello jo suihkuun meno ja nukkumaan menoa aika. 
Perjantaina arki jatkoi normi polkujaan. Mies nukkui yövuoron jäljiltä, minä töihin , isot kouluun ja mummo tuli minikääpiön seuraksi. Mummon kanssa minikääpiö kävi taas hieman lisätreenaamassa uintia eli nyt sitten pääsi minikääpiö mummon kanssa ihan  kahdelleen uimaan kun sitä hän oli jo aiemmimmin kysellyt että koska pääsisi. smiley Iltasella sitten kun minä tulin töistä oli koko konkkaronkka kotona ja tehtiin EI MITÄÄN!!! Ihan vaan löllimis ilta. Alunperin olin ajatellut lähteä kunnon hikilenkille ihan yksikseni  mutta oman perheen seura ja likkojen lukuisat tanssiesitykset, saunominen ja sohvan pohja vei voiton. Ihanaa laatuaikaa kera hela poppoo. Kuinka kiitollinen voikaa olla siitä että tietää että se paras paikka olla ja elää on juuri noiden neljän ihanuuden kanssa. Perhe-elämä ja arki, kaikkine ihanuuksineen, kamaluuksineen ja jsokus jopa tylsyyksineen on parasta mitä elämä on ikinä minulle eteen antanut ja siitä olen niin syvästi kiitollinen. 
Perjantain  huili ilta tulikintarpeeseen meinaan lauantaina mentiin eikä meinattu. Aamulla oli isoilla treenit ja treeneistä sitten uimaan. Uimasta kotiin syömään... ja sitten vielä kohti Uuperia ja laskettelurinteitä. Koska ulkona oli PALJON pakkasta -16 ei laskettu kuin reilun tunnin ajan ja sitten kahvilaan pullalle ja limulle. Oli kyllä tosi kivaa eikä kylmyyskään tuntunut muissa kuin varpaissa. Likat laskee jo tosi mukavasti ja minikääpiökin kehittyy koko ajan. Ainoa "ongelma" minikääpiöllä on se että hän ei haluisia yhtään harjoitella vaan hän vain haluaa lasketella.... eli auraamis treenit on hieman hakusessa kun tyttö painaa tuhatta ja sataa rinnettä alas. laugh No vasta toinen kerta suksilla joten eiköhän me vielä auraamaankin ehditä. wink  Ilta meni sitten sikinsokin sohvalla putousta ja katsellen ja pirtelöä juoden. Mukava ja liikunta painotteinen päivä.

Tänään sitten touhut jatkuu tosin hieman maltillisemmin. Tällekkin päivälle on toki luvassa jalkapalloa niin isoilla kuin minikääpiölläkin ja isoilla on vielä iltasella vesirallikin mutta päivään jää paljon luppo aikaa... jos vaikka kidkaappaisi ton miehen seurakseni lenkille ja antaisi lasten nauttia leikeistä sillä aikaa.... aika näyttää. smiley

Mutta ihanaa sunnuntaita kaikille...huomenna on arki taas... koko ajan kohti kevättä... JEEEE!!! smiley