Helteet sen kun jatkuu vaan... eilen en ehtinyt edes koneelle istahtaa kun piti vaan ulkona nauttia olostaan. Aamulla käväistiin uimassa tyttöjen kanssa, napattiin naapurin tyttö mukaan seuraksi ja tosi kivasti meni reissu. Loppu päivä tosiaan sitten oltiinkin vain ja ainoastaan ulkona. Savusteltiin kalaa ja paisteltiin vohveleita.... tähän KESÄÄN voisi tottua.

Eilen oli pihalla myös aika paljon vipinää kun meidän tyttöjen  sekä naapurin tytön lisäksi tuli kyläilemään vielä vanhimman eskari kaverikin. Aika meni todella nopeasti ja vaaveli joka ei taaskaan halunnut nukkua päikkäreitä ei edes huomannut olevansa väsynyt ennen puolta kahdeksaa... touhua kun riittää niin vaaveli pysyy tyytyväisenä.  Kasin pintaan kyllä sitten hyytyi sänkyyn ja sieltä ei ole sen jälkeen kuulunut pihaustakaan...kohta se olisi kyllä heräteltävä...

Tänään se alkaa sitten arki taas. Onneksi helteet jatkuvat ja lasten harrastuksiin kuskaaminen on loppunut tältä erää (satutanssi siis jäi nyt kesätauolle) joten maanantait ei ole nyt ihan niiin kiireisiä kuin ennen. Ohjelmaa kuitenkin riittää... Vanhin eskariin, keskimmäinen kerhoon ja vaavelillle seuraksi "sulhasmies" aamuksi hoitoon... kiva päivä siis toivottavasti tulossa. MIes lähtee mökille puuhommiin joten meillä on tänään tyttö energia päivä tiedossa .