Hmm.. tuntuupa oudolta kun on tälläinen rauhallinen aamu.

Tässä kahdessa viikossa on tottunut siihen että aamusta pitää nelistää keskimmäisen uimakouluun mutta tänään ei sitten siis enään tarvinnut. ON ollut oikein mukava RAUHALLINEN aamu. Nyt tytöt katselee pikku kakkosta ja kun tuo tuosta loppuu iin sitten otamme suunnan kohti mummolaa. Tytöt ovat menossa sinne yökylään ja aamulla pakkasiavat kaikki tärkeimmät tavaransa mukaan.

Vaaveli menee nyt ensimmäistä kertaa yökylään, himpun verran jännittää, äitiä siis  mutta eiköhän tuo hyvin mene kun tutussa seurassa kuitenkin on ja sitä paitsi jos yksi yö menee  huonosti niin ei kai tuo pidemmän päälle maailmaa kaada. Isot tytöt on innoissaan lähdössä, mummo on varannut heille herkkuja ja kuulemma sillä aikaa kun vaaveli nukkuu päiväunia niin tytöt ja mummo leipovat kakun....  Eli herkkuja tiedossa tytöille siis.

Kun ollaan saatu lapset mummolaan ja käyty kaupassa ja leikattu nurmikko niin minulla ja miehellä olisi tarkoitus sukeltaa meripäivä humuun . Miehen muutama työkaveri olisi tarkoitus treffata sekä minun parin "vanha" kaverin kanssa olisi sovittu tapaamisesta. Ihanaa lähteä sillai ilman suurempia suunnitelmia, yleensä kun jonnekkin lähdetään niin on aika tarkasti suunniteltu että mitä tapahtuu seuraavaksi (siis ihan lasten takia) mutta nyt on ehkä jopa hieman JÄNNÄÄ lähteä uilman mitään odotuksia ja suunnitelmia. Toivottavasti on hauska ilta!!!