Vaikka aikaisemmin oli tylsää niin tuli tästäkin päivästä kuitenkin ihan mukava.

Kun isot tytöt kotiutuivat naapurilta niin läksimme pyöräilemään, eli isot polki ja minä juoksin rattaiden kanssa perässä.. kunto kasvaa! Lenkin jälkeen etsimme puolisen tuntia minun rahapussia jotta pääsisimme jäätelöauto ostoksille. Rahapussi löytyi viime hetkillä (jäätelöauto oli jo parkissa tuossa talomme edessä) ja saatiin jätskiä  ostettua. Jätskiemme kanssa mentiin sitten tuohon lähileiksalle ja leikittiin siellä pari naapuria seuranamme. Kivaahan siellä on ! Kun naapurit lähti kotiin niin sitten me vielä tyttöjen kanssa heitettiin kävelylenkki jonka jälkeen minä tulin sisään laittamaan iltapaloja valmiiksi ja isot tytöt jäi vaavelin kanssa vielä hetkiseksi omalle hiekkalaatikolle. Iltapalan jälkeen lapset olivatkin suihkua vaille valmiita unille! 

Eli kiva päivä... ja sitä autoa ei sitten tullut käytettyä mihinkään!!! Kumma juttu että jos autoa ei ole niin sitten sille olisi miljoona käyttö tarkoitusta mutta jos auto on kotona niin luultavasti se seisoo pihalla tyhjänpanttina Nauru.

 

Huomenna onkin sitten taas touhua ja tohinaa. Mummo tulee veljeni ja hänen lastensa kanssa meille leikkimään. Savustellaan kalaa ja olla möllötellään. Tytöt ovat ihan innoissaan kun serkut  tulee kylään.