Nyt on juhlat juhlittu.  Tänään maailman ihanin poika sai nimensä ja kasteessa hänet merkittiin kirkon kirjoihin.  Olimme miehen kanssa saaneet kunnian olla pienen ihmisen  kummeja. Nyyh ja miljoona  Juhlat oli oikein mukavat   ja kaikki meni mukavasti. Ihana pieni mies heart !! 
Tässä kuvat meitin poppoosta juhliin lähdössä jayksi  omalla puhelimella otettu kuva pikku miehestä, itse juhlista toivottavasti saan kuvia myöhemmin laitettua kunhan niitä esin jonkun kamerasta meille ilmaantuu.







Juhlien lisäksi tämä päivä on ollut mukava muutenkin. ( Eilinen oli kaikkea muuta kuin mukava mutta en aio pilata tätä päivitystä huonoihin fiiliksiin joten niistä ehtii sitten joskus myöhemminkin (jos ollenkaan) )

Aamu alkoi tyttöjen leikkejä katsellessa ja vanhimman pianotunnilla. Minikääpiö kävi tanssissa ja mummokin oli meitä täällä viihdyttämässä ja laittamassa pikkuneitien (ja minunkin) hiukset juhlakuntoon.  Juhlissa meni useampi tunti herkutellen ja jutustellen. Juhlien jälkeen lähdimme miehen kanssa lenkille minikääpiön pyöräillessä mukana. Lenkillä törmättiin vielä juhlakalun perheeseen ja sitten mentiin uudemman kerran heidän kanssa turisemaan. Tällä välin isot tytöt leikki vanhimman koulukaverin kanssa ja kävivät keräämässä pajunoksia.
Nyt vaikka kello on jo kahdeksan valvoo tytöt vielä. Kohta on ruokaa ja sitten nukkumaan. Kellon siirtely vaikuttaa siihen että ketään ei vielä nukuta ihan kamalasti joten  ihan kiva näin että ehditään hölläillä. smiley