Tänään on siis ulkoiltu , ulkoiltu ja ulkoiltu. Aamuisen pyöräily lenkin lisäksi isot tytöt halusivat pyöräillä illemmalla vielä "pitkän lenkin" eli eivät tyytyneet "kierretään kortteli lenkkiin". Pari kilometriä tuli taas juostu rattaiden kanssa tyttöjen perässä... hyvä hyvä kunto kasvaa... tai jotain Nauru.

Pyöräilyä  lukuunottamatta ollaankin sitten oltu koko päivä pihalla tai leikkikentällä. Taas löytyi uusia kavereita leiksalta niin äidille kuin lapsillekkin, se on jännä että tässä ihan lähistöllä asuu paljon äitejä mutta niitä ei tunne, sitten kun menee leiksalle ja alkaa vaan jutella niin yht äkkiä tuntuu että "hei , toihan on tosi hyvä tyyppi" ja niin on sitten orastava ystävyys taas aluillaan Nauru. Olen nyt äiti aikanani saanut paljon ystäviä ihan vaan lasten takia. Se on jotenkin vaan niin helppoa alkaa jutella ihmisten kanssa tuolla leikkikentällä.  Toisin sanoen jos ei olisi lapsia niin olisin montaa hyvää ystävää köyhempi!!! 

No mutta nyt alkaa siis olla päivä pulkassa, tytöt ovat nukkeneet kohta jo puoli tuntia ja minä vielä sinnittelen hetken tässä koneella ennen kuin sohvan ihana syli taas kutsuu Nauru.

Tässä teille vielä muutama kuva vaavelista....

 

"kiikkuminen on kivaa!!!"

jenna%20ja%20tuuli%20006.jpg

 

"Vetää vähän vakavaksi kun äiti uhkasi pyyhkiä naaman.... Enhän mie ole syönyt kuin KILON HIEKKAA "

jenna%20ja%20tuuli%20009.jpg