Ihana ihana lauantai!! Hidas aamu. Lapset katsoo pikku kakkosta ja itse hörpin kaffetta kaikessa rauhassa.  Aivan ihana fiilis kun ei tarvi miettiä että mihin seuraavaksi pitäsi rynnätä...ainut huoli on kun kahvikupissa väheneee ja joutuu nousemaan ylös ja hakemaan lisää . Pikkuisen eri fiilikset siis kuin viime viikolla (olimme mahataudissa).

Tälle päivälle ei ole muuta suunnitelmia kuin että uimaan mennään. Sekin että minne mennään uimaaan on vielä täysin auki. Itseäni kiinnostaisi Inksan halli (lämpöisemmän veden ja ilman takia) mutta jaksaakohan sinne lähteä ajamaan. Tarkoitus on lähteä ihan "tyttö porukassa" kun mies toipuu tämän päivän eilisestä "Carillo viestistään"(nimensä mukainen hiihtojuttu). No mutta Inksaan tai Kotkaan jompaan kumpaaan tänään uimaan ja muuten sitten vaan ulkoilua ja möllöttelyä.

Eilinen ilta tosiaan oltiin kaverin luona leikkimässä. Isot tytöt leikki talon lasten kanssa niin nätisti että lähes unohdimme heidän olemassa olon.  Vaaveli hämmäili siinä meidän aikuisten kanssa ja varasteli Emma Hauvalta (talossa oli siis myös Emma niminen koira kuten meilläkin) pusuja ja välillä piti niitä Myyriä käydä ihmettelemässä .  Eilen siis saatin jo hyvä startti mukavaan viikonloppuun. Nyt sitten vaan nautitaan! 

Launtain kunniaksi pari kuvaa: