Kyllä minä sitten vaan olen vallan ihana äiti... ihan vaan jos vaavelin käyttäytymistä katselee niin olen ehkä MAAILMAN PARAS ÄITI ja IHMINEN..

Kukaan muu ei kelpaisi tekemään yhtään mitään kuin ÄITI. Kukaan muu ei saa vetää pulkaa kuin ÄITI, kukaan muu ei saa nostaa syöttötuolista kuin ÄITI, kukaan muu ei saa pukea päälle kuin ÄITI (ja joskus tietty "mie ite"), kukaan muu ei kelpaa pottakaveriksi kuin ÄITI.... HUOH!!

Eilen vaaveli itse asiassa vietti aika paljon aikaa  isänsä kanssa. Aamupäivällä kun itse kävin kirpparilla niin tyttö ja mies kävivät lounas ravintolasssa syömässä ja illalla kun minä tuhlasin kaikki rahat (myös ne olemattomat) isojen tyttöjen kanssa vaatekutsuilla (kiitos vain Veera kutsuista...) niin vaaveli oli isänsä kanssa miehen työkaverin luona kyläilemässä ja leikkimässä talon saman ikäisen lapsen kanssa. Noilla reissuilla kun vaaveli ja mies olivat kahden tyttö oli ollut ihan reipas ja isä oli saanut auttaa ja tehdä mutta sitten illalla kun oltiin kaikki kotosalla niin VOI HYVÄÄ PÄIVÄÄ... vaaveli ei suostunut poistumaan minun sylistä... "ÄITIN SYNIIIIIN!!!" kuului vaatimus heti jos yritin laskea tyttöä lattialle. "Äiti nostaa" kuului komento kun mies yritti nostaa syöttötuolista. Illalla nukkumaan mennessä kun mies tuli tyttöjen huoneeseen vaaveli painautui (tai oikeastaan liimautui) minuun kiinni ja totesi "Äitin tullta!" (äitin kulta) ja kun mies yritti että hän pukee vaavelille yöpuvun päälle niin alkoi semmoinen huuto että olisi voinut maailman lopun tulevan... "ÄITIIIIII, ÄITI PUKEEEEE...!" 

Onhan se kiva tietä olevansa tarpeelllinen mutta raja se on jossakin... ainut lohtuhan tässä on että kaipa tämä "liimautumis-kausi" jossakin vaiheessa ohi menee. Tuskin tyttö ainakaan enään 10 vuoden päästä ihan samalla tavalla tarvitsee ÄITIÄ joka paikaaan... *sitä sitten odotellessa*

 

 

 

 

Tänään onkin erikoinen perjantai.... Vanhimmalta peruttiin eskari pikaisella varoituksella. Päiväkoti, joka alaisuuteen tytönkin eskariryhmä kuuluu vaikka ryhmä fyysisesti eripaikassa sijaitseekin, menee kiinni koska siellä on VAKAVIA kosteusvaurioita. Eskari täti osallistuu tänään johonkin pikapalveriin vaikka tuo asia ei nyt erityisemmin vanhimman ryhmää koskekkaan.  

Keskimmäiselle on nyt aamusta tulossa kaveri leikkimään mutta nyt kun vanhinkin on kotona niin saavat nyt sitten leikkiä kolmistaan... toivoa vaan sopii ettei tule riitoja... usein kun se kolmas pyörä on liikaa.

Iltapäivällä olisi tarkoitus lähteä taas hieman uimaan, se että minne on kysymysmerkki vielä. Nyt viime kerroilla kun ollaan kotkassa käyty siellä on ollut aivan liikaa porukkaa joten voi olla tetä jonnekkin muualle suuntaamme.

Mutta nyt aamupalan kokkaukseen...