Vapaa päivä alkaa vedellä viimeisiä hetkiä. On ollut aika moista liikkumista koko päivä mutta kivahan se niin on.

Aamulla heitettiin keskimmäinen autolla eskariin ja jatkettiin siitä miehen ja minikääpiön sekä koirien kanssa kohti Kyminlentokentän metsää. Metsässä tarvottiin jonkinmoinen lenkki. Vaaveli juoksi hurjaa vauhtia koirat kintereillään melkein koko matkan. Välillä pysähdyttiin ihmettelemään muurahaiskekoja ja taas mentiin....  Mukava lenkki. Yksi purjekoneen lähtökin nähtiin ihan läheltä, tosin minä taisin olla siitä innostuneempi kuin minikääpiö . Lenkin päätteeksi käytiin taas lentokenttämuseossa, se on kyllä hauska paikka ja siihen ei jotenkin kyllästy vaikka ei se sinänsä kummoinen olekkaan. Ilmainen ja aina auki ja lentokoneita jota ihmetellä... hauska paikka! 

Kun metsästä selvittiin kotiin ruokittiin minikääpiö ja odootettiin vanhin koulusta kotiin. sitten hakemaan keskimmäinen eskarista ja pika käynnille Pasaatiin, Pasaatissa treffasimme Emmikummin joka tuli kanssamme syömään.

Pasaati reissun jälkeen tultiin kotiin ja läksimme koko porukan voimin lenkille. Tytöt pyörillä ja me miehen kanssa kävellen. Reilun tunnin lenkki tarvottiin. Kotiin tultuamme siivoiltiin hieman pihaa ja sitten tulikin kaveri hakemaan minut zumbaan. 

Nyt lapset nukkuu ja minä odottelen jalat muussina että sauna lämpenisi ja kohta siis saunaan. Saunan jälkeen jätskiä ja sohvalla möllötystä lopun iltaa...  

Kuvia päivästä: