Aivan loistava viikonloppu takana. Tällä jaksa taas sitten jonkin aikaa painaa tätä arkea.

Perjantaina tytöt tulivat isänsä kanssa hakemaan minut töistä yhdeltä. Siitä sitten kassit autoon ja kohti Turkua ja Caribia kylpylää. Koska matkalla oli pakko pysähtyä välillä syömään niin olimme hotelilla vasta viiden pintaan. Tavarat vaan nopsaan huoneeseen, bikinit päälle ja kohti altaita. Koko ilta me siellä sitten lilluttiinkin. Illalla sitten myöhään menimme syömään. Ihana istua valmiiseen pöytään ja ahtaa napa niin täyteen ruokaa kuin vain ikinä pystyi. Ja mikä parasta JOKU MUU siivoaa sotkut. 

 

Ruuan jälkeen minä ja mies röhnötettiin sohvalla kun lapset valloittavat leikkipaikan, leikkipaikalta menimme vielä hetkeksi tarkistamaan  tanssilattian. Kello oli jo hirvittävän paljon ennen kuin huoneeseen päästiin ja siitä vielä yliväsyneiden ja hysteerisesti nauravien lasten nukutus operaation suorittaminen taisi kestään niinkauan että kello lähenteli puolta yötä kun itse ummistin silmäni.

Aamulla ihanalle hotelliaamiaiselle. Keksimmäinen keskittyi syömään suklaamuroja joita menikin sitten useampi lautasellinen, Vaaveli söi niin hurjan kasan nakkeja että en edes halua muistella ja vanhin tapansa mukaan söi kaikkea PALJON. Itsekkin taas tuli nautittua talon antimista siihen malliin että ensi viikon zumbatunnit tulee tarpeesen. 

Aamupalan jälkeen läksimme kohti Turun linnaa. En ollut linnassa ikinä käynyt ja ennakko odotuksia ei oikeasti ollut. Mutta sehän olikin AIVAN MAHTAVA PAIKKA. Iso kuin mikä ja nähtävää oli niin lapsille kuin aikuisillekkin. Ihan vaan pienenä vinkkinä muille sanottakoot että ei ehkä kannata laittaa korkeakorkoisia kenkiä kun sinne lähteen (nimimerkillä kokemusta on) oli meinaan jalat hieman soseena kun korkeakorkoisten kenkien kanssa talsi epätasaisia rappusia ylös alas. 

 

Turun linnasta menimme Biologiseen museoon. Joka oli myöskin kiva paikka. Etenkin vaaveli oli aivan innoissaan eläimistä ja isotkin innostui etsimään esitteissä mainittuja eläimiä aina kustakin näyteikkunasta.

Biologisen museon jälkeen olisi olut vielä kiva mennä Åboa vetus & ars novaan mutta se oli pakko jättää toiseksi kerraksi. Jalat oli meinaan niin soseena ja maha huusi ruokaa että ei olisi jaksanut enään yhtään mitään nähtävää.  Joten biologisesta museosta menimme sitten syömään ja palasimme hotelliin.

Hotellilla tietenkään ei armahdettu äidin jalkoja vaan pienet suut huusi että UIMAAN ja sinneppä siis. Taas useampi tunti uimista, laskemista, porealtaita, huimia sukelluksia ja virran vietävänä oloa.  Illalla taas syömään niin että napa roikaa ja sitten vihdoin ja viimein nukkumaan. Taas meni kyllä MYÖHÄÄN.

 

Aamulla sitten aamupalaa ja kiireesti vielä uimaan. Uimassa oltiinkin sitten ihan viime hetkille asti ja juoksimme vaan nopeasti laittamaan vaatteet päälle ja ehdimme kuin ehdimmekin luovuttaa huoneen klo 12:00 mennessä. 

Kotimatkalla pysähdyimme Porvoon hoplopissa ja siellä tapasimmekin kaveriperheen joten aika meni siellä ihan hujauksessa ja kohta huomasimmekin että on PAKKO lähteä kotiin ja nukkumaan jotta saa univelat nukuttua pois. 

 Nyt lapsoset nukkuu ja kohta nukun minäkin.

Loisto reissu mitä parhaimmassa seurassa !