Pikainen päivitys pitkästä aikaa.. Jos olette luulleet että olen kuollut tms kun blogi ei päivity niin ei hätää... täällä sitä vielä hengissä porskutellaan. Meillä on ollut kotona hienoisia tietokone (nettiyhteys ongelmia) ja muutenkin on pidellyt kiirettä. Töiden jälkeen on ollut aika veto pois ja puhelimella blogin päivitys ei ole oikein tuntunut mielekkäältä.

Koko viikko on ollut jotenkin henkisesti tosi rankka. SAin kuulla että minun lyhennetty työviikko (osittainen hoitovapaa) on vaakalaudalla (siitä lisää joku päivä, vielä en pysty ajattelemaan järkevästi ja en ole sanut vielä laskelmiani valmiiksi..)  ja paine siitä ja muut kiireet (siis kotona, töissä on ollut  rauhallista)  on pitänyt pään aika lähellä hajoamispistettä. Zumbaankaan en ole ehtinyt aikoihin...ehkäpä siinä onkin syy siihen pään hajoamiseen, liikunnan puute!!!!

Mutta siis henkisesti raskas viikko takana mutta nyt on viikonloppu ja mieli on himppusen parempi. Parempi mieli alkoi jo oikeastaan jo eilen,  sain viettää tyttöjen kanssa mukavaa laatuaikaa tosin vasta  ltasella mutta kuitenkin. Eilen Aamulla lähdin siis  töihin, siellä oli aika hiljainen mutta ihan ok päivä. Kun viideltä pääsin kotiin lähdettiin heti uimaan, Karhulaan, mummokin tuli mukaan.  Uimisen jälkeen tultiin tyttöjen kanssa kotiin ja tehtiin pizzaa ja katsottiin voice of Finlandia, tytötkin jaksoi katsoa sen loppuun asti. Kaikki kolme ihanaa kääpiötäni siinä tiukasti kainalossa ja tuijotettiin telkkaria ja arvosteltiin laulajia...   Halipusu ilta tyttöjen kanssa tuli tarpeeseen ja jotenkin eilinen ilta, vaikka perjantia 13.päivä olikin oli ehkä koko viikon ja ehkäpä koko kuukaudenkin paras päivä. Tuolla taas jaksaa jonkin aikaa.

Tänään ollaan käyty pulkkamäessä ja uimassa ja äsken syötiin tortilloja ja kohta on  koko perheen leffan vuoro ja tietenkin karkkia... Ihanaa aikaa KOKO PERHEEN KESKEN (miehelläkin on siis vapaapäivä).   Laatuaikaa parhaimmillaan!!!!

 

Näillä siis mennään... HUomenna jalkapalloa ja tanssia... niin ja niitä laskelmia...HUOH!!!!