Tammikuu on tuonut mukanaa kaikkea kivaa ja mukavia juttuja.

Puolessa välissä kuuta palasin töihin ja oli mukavaa saada rytmipäivään ja aikuista seuraa. Olen aika puhelias ihminen ja pääkoppa vaan väkisin vaatii sen että pääse puhumaan ja juttelemaan. Kotona seinät oli vallan hiljaisia kavereita.

Töihin paluu oli siis pääsäntöisesti tosi kiva juttu. Tietysti yhtäkkiä kun taas palaa sisätiloihitin istumatyötä tekemään parin kuukauden ulkoilun ja lenkkeilyn jälkeen niin iltapäivisin pää tuntuu olevan yhtä puuroa mutta pikku hiljaa tässä on taas saanut työrytmin päälle. Juoksulenkit hoidetaan aamulla aikaisin tai jos semmoinen kummallisuus kuin lastenharrastuvapaa sattuu niin sitten heti töiden jälkeen. Aurinkoa siinä vaiheessa ei enää näe mutta aurinkoakin tärkeämpää minulle on HAPPI.  Kuntosalit hoisin kotona olo aikanakin aamulla aikaisin joten niitä ei tarvinnut suuremmin alkaa muokkaamaan. 

Töiden lisäksi tammikuuhun on mahtunut paljon muuta mukavaa. Ihania ystäviä ja villiä menoa. Puolenkuun paikkeilla kaveri tuli lapsineen Kotkaan ja vietettiin hurjan hauska pulkkamäki päivä. Hurjien pulkkalaskujen lisäksi tehtiin porukalla ruokaa, laitettiin kynsiä (lapset teki hienoja luomuksia minun kynsille) ja tietty pelattiin fifa13:sta. Armotonta kamppailua... voittoja ja tapion karvasta kalkkia. Lapset viihtyi hienosti keskenään, välillä saunottiin ja juostiin lumihangessa.  Sanoisin että kaikenkaikkiaan mahtava päivä huippu hauskoen tyyppien kanssa. 

Ja muuta mukavaa....no jalkapalloa tietenkin.... Tammikuun 16.-18. pv meni Tampereella pelatessa. Huippu hienoreissu. Hotelli piiloa, hieman kummallisia ajoreiti valintoja, hienoa taistelua ja vääntöä pelikentällä, yhteisiä ruokailuja ja hilpeää tunnelmaa. Mietin siinä yhtenä iltana nukkumaan käydessäni että kuinka onnekas olenkaan kun olen saanut futiksen kautta niin paljon ihania ihmisiä ja ystäviä ympärilleni.  

Toinen huimaavan hieno futis reissu koettiin eilen kun nuoremmat tipuseni taisteli Hämeenlinnassa turnauksessa. Ihan mahtava sekin reissu. Tulee kotimaa tutuksi kun joka viikonloppu on jonekin päin suomea kuskaa likkoja pelaamaan. HUimaa taistelua nähtii Hämeenlinnassakin. tuloksena pari tappiota ja yksi hieno taistelu VOITTO. Ja samoilla sanoilla kuin Tampereestakin.. mukana aivan totaalisen hienoja vanhempia...kyllä se vaan ilmeisesti on niin että futis vanhemmat on pelkkää kultaa... tai sitten mulla on vaan käynyt huippu tuuri. 

Sillä aikaa kun minä ja isot ollaan tahkottu viikonloppuja futiksen parissa on minikääpiö hengaillut omissa treneissä ja tehnytkaikee vänkää isin ja mummon kanssa. Tytsy on nauttinut täysin siemauksin extrahuomiosta. iulkoilua, yökyläilyä, uintia leffoja, futista ja ravintolaruokailua. Tammikuu on ollut luxusta siis kaikille. 


Vielähän tätä tammikuuta on jonkin verran jäljellä ja kivoja juttuja vielä edessä. Ensi viikko menee taas harastusten parissa ja perjantaina sitten lähdetään Valkealan suuntaan yöksi. Lapsellinen yökyläily kaverin luokse. Saunaa, ruokaa, fifaa, riehumista ja naurua... noita olisi suunnitteilla. Eli onhan tässätaas paljon kivaa mitä odottaa.


Nyt ihanaa tammikuista sunnuntaita kaikille, pusuja ja haleja!