Torstainen disco meni tytöillä hyvin. "Kivaa oli ja rahat meni" totesi keskimmäinen kun kotiutui.  Nukkumaan meno venähti pitkäksi (taisi olla lähemmäs yhdeksää kun kaikki tytöt oli unessa) ja sen sitten näki seuraavana aamuna. Kasin aamu ja molemmat isot tytöt oli kuin puulla päähän lyötyjä kun seitsemältä niitä herättelin. Melkeimpä voin sanoa että kävi sääliksi katsoa kun unen pöpperössä yritti syödä ja varmaan vielä puoli unessa lähtivät kouluun raahustamaan.  Pikku juhlijat ja juhlien jälkeinen aamu .

Perjantaina minä menin töihin pitkästä aikaa. Töissä oli KYLMÄ niin kuin ennenkin. Tällä kertaa olin varautunut, villasukat, vllapaita, kaksi kappaletta villatakkeja ja viltti. Ei voi ainakaan minua syyttää että itseni olisin vilustuttanut.  Ihan kaikkea rompetta en kuitenkaan perjantaina vielä päälle vetänyt, täytyy säästellä jotain että on sitten jotain mitä pakkasella lisätä. Työpäivä meni köhien. Kahden maissa alkoi tuntua että päiväunet tulisi tarpeeseen ja olo alkoi olla voimaton. Mutta ajatus tulevasta viikonlopusta auttoi tsemppaamaan ja jaksoin viiteen asti. Töiden jälkeen kotiin ja vällyjen alle. Koko illan oli ihan syväjäädytetty olo. Ilta meni tyttöjen kanssa pelaillen. Mies oli lähtenyt pikkujoulu risteilylle ja meillä oli tyttöjen ilta. Herkkuja ja lautapelejä, aika mukavaa. Kun sain lapset nukkumaan  olo oli aika viluinen ja mittasin kuumeen ja niin vaan taas heilahti mittari lämmön puolelle.  NO mutta uni auttoi siihenkin vaivaan ja nyt tänään aamulla ei kuumetta enään ollut.

Tänään nukuttiinkin pitkään. Varttia vaille yhdeksän katsoin kelloa kun vanhin kolisteli keittiössä ja puoli kymmeneltä nousin sängystä kun minikääpiö heräili. Aika luxusta nukkua . Aamupalan jälkeen leikittiin sisällä, ulkona oli kauhea myrsky eikä sinne tehnyt mieli.

Puoli yhden maissa Vaari haki isot tytöt teatteriin ja me lähdettiin minikääpiön kanssa kaverille kyläilemään. Siinä tulikin taas tehty maailmasta parempi paikka ja siitä on sitten taas hyvä jatkaa. Puoli neljän maissa isot tytöt kotiutui ja alkoivat ehdotella syömään lähtemistä. Pikku hiljaa he sai minikääpiön puolelleen ja sitten he alkoivat käännyttää minuakin ulkoruokailun kannalle. No mikäs siinä sitten, päätettiin että eiköstä vaan lauantain kunniaksi lähdettiin sitten Rossoon syömään. Nuo tyttöset on kyllä ihan parasta seuraa  kuulin kyllä  taas jos jonkinmoisia juttuja siinä ruokaillessa ja ihania kun ovat niin tohkeissaan siitä että ollaan "ulkona syömässä" . Jokainen söi kuin ei olisi ennen ruokaa saanut ja jälkkäriksi vielä jätskit. 

Nyt on sitten masut killillään. Odotellaan tyttöjen kanssa että sauna lämpeää. Miehenkin pitäisi kotiutua nyt iltasella.

Huomenna sitten on isoilla tytöillä tanssipäivä ja vanhimmalla pianotunti. Iltapäivällä meillä olisi vielä kummipojan synttärit, eli touhukas päivä tulossa huomenna.