Onkohan se jotenkin niin että viimeinen työviikko ennen loma MATELEEE???? Ainakin tuntuu siltä. Tänään oli työpäivä ja päivän jalkeen oli fiilis että ainakin viikko on jo hommia takana mutta ei, vasta yksi päivä takana ja muutama edessä.  No mutta ihan kiva päivä kaikenkaikkiaan niin töissä kuin kotonakin. Töiden jälkeen mies tuli kera lasten ja peräkärryn hakemaan minua ja mentiin viereiseen K-rautaan hakemaan ovea ja karmeja sekä seinälevyjä... IHANAA vihdoin alkaa jotain näkyvää tapahtua remontin suhteen... tai ainakin suunnitelmissa olisi niin 

Huominen olisi vielä töitä, keskiviikko vapaata, tortstai töitä ja sitten loma loma loma JIHAA!!!!! IHANAA päästä hengailemaan lasten kanssa, nukkua pitkään ja sinkoilla sinne minne mieli tekevi. Loma suunnitelmia meillä ei ole suurempia, mökkeilyä, yksi Viron reissu, uimarantaa, uimahallia ja olla möllötystä. Puuhamaan reissua ollaan nyt kaveriporukalla suunniteltu ja jos vaan ilmat suosisi niin siitä tulee varmasti ihan LOISTOREISSU uskoisin että sen reissun saldona on iloiset lapset ja VÄSYNEET ÄIDIT !

Mutta siis ennen kuin pääsee lomalle on vielä hommia. Huomenna oman työpäiväni jälkeen olen vielö lupautunut Agilitykisoihin töihin ja siellä sitten hurahtaakin koko ilta. Keskiviikon vapaa päivä on ainakin osittain pyhitetty kauppareissulle, juhannusta varten pitää käydä kaupassa ja siihen vaan pitää varata aikaa... Tai ainakin tehdä hyvin suunniteltu kauppalappu. Kaupan lisäksi se olisi zumbaa ja uimahallia sitten keskiviikolle. Torstaina sillä aikaa kun minä olen töissä saa lapset ja mies pakata juhannus romppeet ja heti kun toimisto sulkeutuu lähdemme me ajelemaan kohti Kannuskoskea ja Mökkiä. IHANAA... muutama päivä vaan olla möllötystä, syömistä, uintia ja saunomista... Tai tämä on minun visio näin etukäteen... (kieltäydyn muistamasta että on luvattu sadetta  ja mökillä on itikoita , paarmoja pörriäisiä.....)  Tulossa on toivon mukaan IHANA JUHANNUS!!!! 

Jaaps mutta koska huomenna on tosiaan töitä töiden päälle niin pakko kai se on mennä ummistamaan silmät. Tämän iltainen zumba antoi taas kevyen virta piikkin ja ei kyllä tunnu väsyttävän mutta eiköhän se uni tule kun antaa sille mahdollisuuden.  Hyvää yötä kaikille !