Tänään aamulla heti lähdettiin liikkeelle. Vanhin eskariin ja me muut tytöt kerhoilemaan. Kerhossa olikin ensi alkuun todella rauhallista ja hiljaista mutta loppua kohti väkeä oli sitten enemmän. Kerho meni ,niin kuin aina ennenkin ,ihan kivasti, tosin vaavelilla oli jokin "pelottelen kaikkia päivä" ja tavoistaan poiketen tänään töni ja "uhkaili" ihan hänelle tuntemattomiakin lapsia (yleensä kiduttaminen kohdistuu vain sisaruksiin ja hyvin tuttuihin tyyppeihin). Mutta kaikenkaikkiaan ihan kiva päivä. Itse sain likaisen mielikuvitukseni ansiosta nauraa rätkättää vatsalihakset kipeinä ... mutta ei siitä sen enempää .

 

Nyt vaaveli kävi nukkumaan (sormet ja varpaat pystyyn että hän myös nukkuu) ja isot leikkii pihalla. Iltapäivällä tulee kaverin lapset, Onni 4v ja Jasmin 6 v, meille hetkiseksi leikkimään kun heidän äidillään on menoa.  Tarkoituksena olisi mennä leikkikentälle ja pikkuisen lenkille, jos vai ei nyt ala satamaan.

Illalla on sitten vanhimman kouluun siunaamis kirkko. Olin jo lahjakkaasti unohtanut koko jutun mutta onneksi joku muistutti eskarissa asiasta niin ei jää tämäkään tapahtuma väliin. Vanhimmalle tuntuu olevan hyvinkin tärkeää päästä sinne ja totta kai me siinä tapauksessa menemme sinne koko porukka. Tosin jos miehellä on oikein pahasti purkuhommat kesken niin sitten hän joutuu jäämään kotiin mutta tarkoituksena olisi kuitenkin päästä menemään koko konkkaronkka.  Jännityksellä odotamme miten vaaveli jaksaa kirkossa istua...

 

Huomenna aamulla sitten... minä pääsen taas ZUMBAAMAAN. Olin jo menettämäisilläni toivoa huomisaamun (07-07:45) zumbatunnista kun ajattelin että noin ajoissa ei vaan saa lapsen vahtia mistään mutta onneksi mummo kiitää avuksi. Alunperin oli siis tarkoitus että mies pitää ensi yön vapaata mutta koska se ei nyt onnistunutkaan niin meinasi jäädä minulta zumbat väliin mutta onneksi meillä on mummo .