Viimeiset kaksi viikkoa on mennyt tytöillä tiiviisti uimakoulun merkeissä. Isot likat suoritti kandin merkkiä ja minikääpiö jotan omaa merkkiään. 

Nyt täytyy sanoa että olen ihan mielettömän ylpeä isoista likoista jotka minun ennakko epäilystä huolimatta selvitti hienosti ja jo itse asiassa ensimmäisen viikon aikana sen Kandin merkin tiukoista vaatimuksista huolimatta. HYVÄ LIKAT! Itsekkin tytöt oli kyllä ylpeitä saavutuksestaan ja sietääkin olla, Ei olisi ihan helppo juttu jokaiselle aikuisellekaan. Tytöt nautti ihan älyttömästi tuosta ryhmästä, pieni ryhmä ja kokoajan oli haasteellista tekemistä. Keskimmäinen yksi päivä totesikin että "Miksi tuo uimajuttu ei voisi alkaa jo aamulla yhdeksältä ja kesstää iltaan asti?". Eli kivaa on siis ollut. :) 

Kivaa mutta rankkaa. Kyllähän tuo uiminen verottaa ja kun kaiken uimisen päällä likat on halunneet käydä kaikissa omissa ja kaikissa ylimääräisissäkin harkoissa ja vielä maalivahtitreenit siihen päälle niin täytyy kyllä sanoa että on ollut väsyjä lapsia iltaisin...ja ruokaa kuluu... keskimmäinen joka muuten elää välillä  pyhällä hengellä on pistellyt sellaisia annoksia että rekkamiehet jää toiseksi... ja niitä aterioita pitäisi olla kokoajan syömässä. Kolme tuntia ilman evästä kiristää neidin pinnan niin äärimmilleen että siten saa tuta niin siskot kuin vanhemmatkin. Onneksi asia hoituu aina ruualla. :) 

Vanhin sai alku viikosta kai jonkun lievän auringon pistoksen tms, viikonloppu meni peleissä molempina päivänä ja vaikka äiti kuinka motkotti että huivi päähän mutta eihän minua kuunnella ja koska oli kuuma niin vaikka sitä vettä juotiin paljon niin ei sitä sitten kuitenkaan saanut tarpeeksi kitattua vaan nestehukka painoi päällä. Maanantaina likat väen vängällä halusi omien treenien lisäksi mennä taitotreeneihin (siis futista) ja sitten uimakoulu vielä siihen niin illalla tyttö olikin ihan naatti. Päätä särki ja huono olo ja jonkin ajan päästä tuli sitten oksennuskin. Ei muuta kuin kasilta nukkumaan ja 14 tunnin yöunien jälkeen nousi sängystä taasen energinen tyttönen... joka muuten laittoi sitten huivin päähän seuraavana päivänä. :) 

 

Minikääpiön uimakoulu sujui myös hyvin. Eihän siellä mitään ihmeitä tietenkään oppinut kun kaikki ryhmän vaatimuksen ja osasi mutta tyttö tykkäsi ryhmästä ihan tosi kovasti. Nyt hänet on sitten heinäkuun lopulla ilmoitettu hieman haastavampaan ryhmään, sitä odotetaankin jo innolla. :)

 

Uimisen ja futiksen lisäksi ei tähän viikkoon kauheasti muuta mahdukkaan. Mies lomailee edelleen ja minä olen käynyt töissä. 

Isot likat on ehtineet kavereiden kanssakin hieman leikkiä (lähinnä noiden futiskamujen kanssa tosin) ja minikääpiö on käynyt urheilukoulussa ja telinevoimistelussa. Muuten ollaankin sitten vaan oltu. 

Nyt viikonloppu menee pienessä lennossa. Huomenna juhlitaan minikääpiön 5 v synttäreitä ensin muutaman kaverin voimin ja iltasella sitten muutaman sukulaisen ja ystävien voimin. Sunnuntaina olisi taas koko päivä Futisturnausta ja siellä meidän joukkueen järjestämäksi jää kahvilavuoro... eli leipomista, hankintaa, järjjestelyä, kahvin keittämistä, myymistä, myyjälistojen suunnittelua...jne.  Onneksi meillä on tosi kiva porukka vanhempia mukana tekemässä hommia joten eiköhän me hoideta homma kunnialla kotiin ja joukkueen tilille kilahtanee taas sievoinen summa rahaa. :) 

 

Nyt tämä ilta vaan hölläillään. Tai no minä, mies ja minikääpiö hölläillään, isot likat lähti futiskamulleen yökylään.

 

niin ja muuten... 4 työpäivää ja sitten minulla alkaa lomalomalomaloma!!!!  :) 

Mutta nyt muutama kuva minun pikku kaloistani <3 

Vanhin:

samsung%20galaxy%20s3%20mini%20181-norma

Vanhin lähdössä lentoon. :)samsung%20galaxy%20s3%20mini%20178-norma

MInikääpiö:samsung%20galaxy%20s3%20mini%20171-norma

Isot likat uimakandin seppeleet päässään: samsung%20galaxy%20s3%20mini%20191-norma

Keskimmäinen: samsung%20galaxy%20s3%20mini%20194-norma