Eilinen eli perjantai meni töissä pikku hommia tehden ja aika nopeasti päivä hurahti. Kotona odotti ystävä lapsineen ja oli taas oikein virkistävää ja voimauttavaa höpistä, syödä pannukakkua ja nauraa. heart Kiitos Veera ja lapset (ja Maakku & Untsa) smiley. Tosiaan ilta siinä höpistiin ja lapset leikki keskenään. Kun Veera lähti kotiin alettin me tyttöjen kanssa valmistautua perjantai luxukseen, eli voice of finlandiin. Poppareita, karkkia ja limua. Siinä sitä sitten pötköteltiin sohvalla ja kuunneltiin hienoja esiintyjiä. MInikääpiö muisti joka mainos tauolla kajauttaa että " Äiti.... Nyt me niinkun hölläillään..."  smiley Voice of Finlandin jakso loppui vasta kymmeneltä, isot jaksoi hienosti mutta minikääpiö simahti tossa puoli kymmenen aikaan minun mahan päälle heart, ihana pieni tuhisija, kannoin hänet sänkyyn ja vielä sänkyyn aittaessa tyttö höpisi unissaan "hölläilystä.." smiley Ihana murunen. 


Tänään sitten heräiltiin ja lähdettiin uimaan koko porukka. Oli oikein mukavaa taas, isot hieman vesijuoksi minun kanssa ja minikääpiökin kävi juoksemista taas kokeilemassa isänsä kanssa.  Uimisen jälkeen tultiin kotiin ja kokkailtiin ruokaa, kermaperunoita ja paistettua lohta, NAMSKIS!!!! Tuli syötyä taas ihan liikaa. 

Yhden maissa mies lähti töihin iltavuoroon ja tytöt lähti kaikki kolme pihalle. Minä valmistelin sisällä iltapäivän ruuan valmiiksi ja painuin pihalle minäkin. Hieman lenkkeilyä ja puiden sisään kantamista ja lumitöitä. Äsken tultiin sisälle ja nyt  tytöt leikki kolmisin ja minä odottelen että kohta pääsen lähtemään zumbapartyihin, eli siis 1.5 tunnin zumba rääkkiin.... tämän päivän syömisen jälkeen se tekee kyllä hyvää. smiley Mummi  tulee tyttöjen kanssa siksi aikaa. Loppu ilta aiotaankin vain möllötellä.

Huomenna onkin yhtä juhlaa koko päivä. Ensin aamusta kirkkoon serkun lapsen rippijuhliin. Kirkosta sitten kaffeelle samaisen pojan juhliin ja sieltä kotiin ja vanhimman pianotunnille ja sen jälkeen sitten yhden ihanan tyttösen 8 v synttäreille. Iltasella sitten unta palloon ja sitten se onkin taas arki edessä. Tätä tahtia kun nämä viikot menee niin kohta ollaan jo kesässä. smiley