Huomenta vaan kaikille... KYLMÄÄ KYLMÄÄÄ KYLMÄÄÄ ulkona siis. hrrrrr... mittari näyttää edelleen hurjia lukemia eikä ulso oikein viitsi ilman päteevää syytä edes mennä..  Mutta mikäs tässä on sisällä ollessa ja vapaapäivää vietellessä .

 

Eilen minää muitin kuin muistinkin  käydä ilmottamassa keskimmäisen  kouluun....  Tyttönen oli innoissaan kuin ilmapallo ja täytyi sitten sen kunniaksi hakea hurjamäärä jätskiä ja kaikkia höysteitä niin saatiin tehtyä oikein kunnon jätskiannokset...   Nyt minullakin ons itten kaksi laspta jo koulun kirjossa ja kansissa.  ja tosiaan sen kunniaksi herkuteltiin, oli kastiketta, strösseleitä, kermavaahtoja jne... oikein herkku annokset miun prinsessoille (ja tietty miullekkin).
 
Vanhin  alkoi olemaan eilen jo kunnossa ja tänään lähtee jo kouluun (jos nyt kohta  kun herätän sen ei mitään kuumetta tai kummallisempaa ole). Ihan kiva että hän pääsee näkemään kavereita, näkee meinaan jo kuinka alkaa tyttökin hyppiä seinille kun seurana on vain kaksi vuotias täynnä tahtoa oleva pikku sisko . Nyt sitten vaan toivomme peukut ja varpaat pystyssä että tyttönen on nyt parantunut eikä takapakkeja tule.
 
Minulla on tosiaan vielä tänään vapaapäivä... Aika kotipainotteisesti aiomme päivän viettää... (mie menee meinaan autolla töihin)  yhdeltä on pakko lenkkeillä tuolla hyytävässä ilmassa sen verran että saadaa keskimmäinen eskrist kotiin mutta muuten taitaa olla sisäpäivä . ILtaselle miulla on kaksi zumbatuntia ja mummo tulee tyttöjen kanssa siksi aikaa ja lupasi laittaa ne nukkumaan.
HUomenna olisi sitten yksi päivä töitä ja sitten alkaisi TALVILOMA!!!!!
 
jaaps mutta nyt pitää mennä herättämään vanhin ja kohta muutkin ipanat...