Johan on taas kulunut viime päivityksestä.  

MItään ihmeellistä ja kummallista ei ole kuitenkaan päivien aikana päässyt tapahtumaan joten rakkaat lukijat ette ole jääneet mistään paitsi. Viime viikko on mennyt harrastusten ja töiden merkeissä.

Perjantaina minun oli tarkoitus lähteä hieman aikuisten viihteelle  mutta joku oli suunnitellut asiat toisin... Minikääpiö meinaan alkoi oksentaa perjantaina aamuyöstä ja aamulla ei pysynyt mikään sisällä. Mummo oli pitämässsä sairastupaa pystyssä ja päivän aikana likkaolikin jo parantunut eli ei ykännyt enään muta en minä silti arvannut laittaa muksuja yökylään kun ei sitten tiedä että tuleekoseuraava potilas sitten seuraavana yönä.  Perjantai ilta meni siis sitten kotona. Isot likat kävi kaverinsa synttäri juhlissa ja muut vaaan hölläiltiin oshvannurkassa ja katseltiin "Vain elämää " ohjelmaa.  

Onnekseni uutta potilasta ei ople vielä ainakaan ilmaantunut joten lauantai ja sunnuntai päästiin viettämään alkuperäisten suunnitelmien mukaan.

Lauantaina mies heräsi yövuoron jäljiltä hyvissä ajoin ja lähdettiin siinä aamupäivällä hieman kätköilemään porukalla. Kolme kätköä kohtasi voittajansa lauantaina. ILtapäivästä lähdettin mummille ja papalle juhlistamaan isänpäivää ja sieltä sitten vielä keskimmäisen kummin lapsen 8 v juhliin. Ilta meni sitten kotona sohvalla uunoa katsellen maha täynnä kakkua ja muita herkkuja. 

 

Sunnuntaina oli isänpäivä. MInä lähdin aamusta juoksemaan mutta ei vaan kulkenut, en tiedä on joku flunssa saamassa otetta vai mikä ihme mutta normaalin sunnuntai aamu kympin sijaan tuli juostua vaan 5 km ja sekin oli työn ja tuskan takana. Kotona tuli oikein itku kun tuntui ettei mitenkään onnistu , ei sitten mikään. Onneksi harmitus kuitenkin nopeasti laantui kun katseli lapsia jotka innoissaan esitteli isänpäivä askartelujaan.  

Kun siinä oli sitten askartelut tarkisteltu ja aamupalat syöty niin olikin jo aikalähteä mnikääpiön futisharkkoihin. Likka oli innoisssaan ja tunti vierähti nopeasti. Harkkojen jälkeen suunnattiin Marttiinaan syömään iisänpäivän kunniaksi ja kyllä oli hyvää... :D

Iltapäivä menikin sitten atas tuttuun tapaan kätköillä. Kolmisenn tuntia ulkoilua raikkaassa syyssäässä  ja kuusi löydettyä kätköä. Oli oikein mukavaa. 

Alla pari kuvaa kätköiltä.

Kummallinen ympyrä oksa puu. 

k%C3%A4tk%C3%B6ill%C3%A4-normal.jpg

Alkoi jo hämärtää kun viimeisiä kätköjä löydettiin, taskulamppu tuli tarpeeseen. 

h%C3%A4m%C3%A4r%C3%A4%20k%C3%A4tk%C3%B6-

Iltasella lähdettiin sitten vielä Vaarille isänpäivä kahville. Kuns ieeltä tultii kotiin oli taas maha täynnä kakkua ja ilta vierähti mahan vieressä sohvalla voice kidsiä katsellen.  Mukava viikonloppu vaikkei ihan alkuperäisten suunnitelmien mukaan alkanutkaan. 

 

Tämä viikkko onkin sitten haipakkaa joka suuntaan. MIehellä on alku viikosta kurssi Imatralla joten ollaan lasten kanssa ihan tyttöporukassa. Keskellä viikkkoa mies lähtee työporukan pikkujoulu risteilylle joten tyttö energia jatkuu. Viikonlopun ollaankin sitten miehen kanssa moilemmat töissä joten..... no kyllä tästä viikosta taas selviää mutta... odotan jo seuraavaa viikkoa, sinne kun ei ole muuta merkintöjä  kalenterissa kuin perus harkkakuviot.   Taitaa tämä marraskuu livahtaa ohi aika nopsaan ... ja kohtahan on joulu.... :O