Nyt on sitten 1 v synttäreiden tarjoilut suunniteltu lopullisesti ja kauppa lappu kirjoitettu Nauru.  En jaksakkaan alkaa mitään voileipäkakkua väkertämään, löysin lohipiirakka ohjeen kaveriksi kinkkupiirakan reseptin ja se vaikutti ihan maistuvalta (vaikka itsehän en lihaa syö joten samahan se mulle on miltä se maistuu). Niiden lisäksi täytekakku ja perus pipari/karkki yms muut jutut. Täytyy tänään ostaa kaupasta kakun päälis karkit, saavat lapset sitten kakun koristella. Lauantaille teen kakun ja pipareiden lisäksi kolmioleipiä, en edes ollut oikeastaan ajatellut koko lauantain suolaista tarjottavaa ennen kuin vanhin huomautti asiasta. PÖYDÄSSÄ PITÄÄ OLLA MYÖS SUOLAISTA!!!! No kaipa se sitten niin on Kieli ulkona.

 

Isot tytöt ovat nyt pihalla leikkimässä naapurin tytön kanssa. Ihanaa nyt kun koulut on lomalla niin tuo tyttö on tuossa kotona ja meidän tytöillä on leikki seuraa, huomaa hyvin että jos on joku muukin kaveri kuin pelkkä sisko nin riitoja ei tule niin helposti tai jos tulee niin äitiä ei tarvita niiden ratkomiseen vaan he saavat kinansa itse kinasteltua (ainakin noin suurimmaksi osin).

Iltapäivällä ajateltiin vähän lähteä kodalle paistamaan makkaraa jos sää pysyy poutaisena. Vaaveli kävi juuri päivä unille. Aika räkäinen ja väsynyt tuo tuntui olevan. Toisaalta se oli ihan hyvän tuulinen mutta hermo sillä paloi pienimmästäkin eli eihän tuo nyt ihan oma itsensä ole. Täytyy yöksi muistaa nyt lääkitä hyvin että ei sitten hampaat kolottele yöllä , inhoittavaa jos ei saa pieni nukuttua Päättämätön, mutta eiköhän tämä taas tästä....