Verta ja turvaportteja, onneksi ne eivät kyllä kuulu yhteen. Eli ensin jos päästään tähän veriasiaan niin isot  tytöt eilen otti iltasella pientä matsia, Vanhemmalla on ihan hirveä verinaarmu silmäkulmassa. Tuli riitaa siitä kuka ottaa minkäkin pehmolelun.... Otsan rypistys.

No nyt ovat kuitenkin sulassa sovussa ( ja olivat kavereita jo eilen illallakin kunhan saivat tuon riidan sovittua).

Tänään isommat ovat auttaneet minua siivouksessa, peilit ja vessan pesu on tyttöjen bravuureita. Heistä oli myös paljon apua vaavelin hoidossa kun minä imuroin alakertaa.  Imuroin ovi auki (samalla tuulettui koko kämppä) ja tytöt oli koko kolmikko tuossa pihalla, ikkunasta välillä vilkuilin että mitä ne puuhaa ja lähinnä he konttailivat vaavelin kanssa kilpaa Hymy.

 

Nyt hyö leikkii prinsessaa tuolla yläkerrassa. Äsken he tulivat pyytämään herkkuja koska prinsessoilla on  kuulemma seisovapöytä, eikä heillä ole siellä MITÄÄN ruokaa...

Ja sitten se TURVAPORTTI!!!!   Vaaveli ei ole tähän mennessä osoittanut oikeastaan mitään kiinnostusta rappusia kohtaan, joskus on nojaillut alarappusta mutta ei edes ole yrittänyt lähteä niitä kiipeämään, mie olin ajatellut että ei tuo edes vielä osaisi niitä kiivetä MUTTA... Tänään kun mie aamulla siistin paikkoja että pääsen imuroimaan niin ihmettelin että mihinkäs se vaaveli karkasi ja kun menin katsomaan niin siellä se kiipesi puolessa välissä portaikkoa (eikä se ollut kauan ehtinyt siellä rappusissa seikkailla eli aika ketterästi kiipesi) , eli KYLLÄ SE NÄKÖJÄÄN OSAA KIIVETÄ. Alastuloa en jäänyt katselemaan Hymy eli vaaveli kainaloon ja turvaportin ostoon. 

 

 sitten kuvia!!

 Neiti verinaarmu prinsessa leikeissä  :

Tässä tappelupukari niin ikään prinsessa leikeissä... (keskimmäinen ei olekkaan tällä kertaa ottanut osumia vastaan kun ei näy verta eikä mustelmia...)

ja pikku kiipeilijä,  ihan selvästi kujeet mielessä: