Eilinen oli kiva päivä taas. Lapset eivät kiukutelleet pahemmin ja itsekkin olin hyvällä tuulella. Koko päivä oli kyllä aikamoista menoa koko ajan mutta hyvin selvittiin. Aamulla, aamuzumban jälkeen  vein isot tahoilleen ja vaavelin avoimeen. Kaveri otti hänet huostaansa ja minä painelin kosmetologille. Kun tulin sieltä ehdittiin hetkisen turista kaverin kanssa ja sitten kaveri lähti omille asioilleen ja jätti  hänen lapset minun vastuulle kerhoon. OIkein kivasti sujui tuommoinen lasten vaihto... Vaaveli on jotenkin niin erilainen kuin isot siskonsa tuossa iässä, ei heitä olisi ikinä voinut noin vain jättää, tai olisi voinut mutta huuto olisi ollut kamala. Vaaveli taas oli vaan luetuttanut kaverilla kirjoja tunnin verran .

Kerhoilun jälkeen käytiin kaupassa hakemassa se tiistaina unohtunut hiusväri ja mies pääsi leikkimään parturia kun lätkäisi sen päähäni .  Hiustenvärjäysten ja ruuan jälkeen oli isoilla tytöillä liikkari kerho ja sillä aikaa me notkuttiin vaavelin kanssa koulun pihalla. Kaveri oli siinä myös lapsineen joten aika meni nopeasti. Kun liikkarista ja koulunpiha leikeistä kotiuduttiin olikin koirien lenkin vuoro ja sitten unten maille.... oikein mukava tavis päivä siis takana!

Tänään on nyt aamulla avointakerhoa ja isoilla koulut ja eskarit. Mies lähtee koirien kanssa metsään avoimen ajaksi. Iltapäivällä meille tulee veljeni lapsineen sekä mummo.  Lapset saavat siis leikkiä serkkujensa kanssa. Puoli kuudelta minulla on  taas zumba (tosin takamus lihakset on niin kipeät eilisestä aamuzumbasta että saas nähdä miten kykenen liikkumaan) ja sitten se onkin taas jo ilta.. nopeesti menee nämä päivät .