Selailin tuossa aikani kuluksi (vaaveli nukkuu, isot leikkii ulkona ja mies leikkaa nurmikkoa ja minä tylsistyn kuoliaaksi.....) blogeja ja lueskelin kun yhdessä blogissa nainen puuhaili paljon siskonsa ja hänen lasten kanssa. Samalla katselin mailejani, siskoni oli laittanut pari kuvaa itsestään ja pojastaan....    Yhtäkkiä iski kauhea IKÄVÄ. MInun sisko on lähes toisella puolella maapalloa (no ei nyt ihan  mutta USA:ssa asti kuitenkin).

Siskoni on AINA ollut kova menemään, milloin Saksassa, milloin Englannissa milloin missäkin mutta aina ollaan kuitenkin nähty aika paljon...... mutta nyt hän on jo useamman vuoden (melkeinpä 10 vuotta) asunut jenkeissä. Yhteyden pito on jäänyt kyllä aivan liian vähään... muutamiin puhelin soittoihin ja maileihin kuukaudessa. Ollaan taidettu nähdä tämän melkein 10 vuoden aikana viitisen kertaa Yllättynyt.  

Jotenkin nyt vaan kun itselläänkin on lapsia ja näkee kuinka tärkeitä tytöt ovat toisilleen niin olisi ihana jakaa tämä normaali arki sisaruksen kanssa....   Onhan minulla toki veli täällä Suomessa mutta jotenkin se ei ole sama asia... 

"VOI MInna MInna kun olisit edes suoran lennon päässä, mutta välillämme olisi ainakin kolme koneen vaihtoa ja 20 tuntia lentelyä..." se ei kuulosta mukavalta (eikä ihan ilmaiseltakaan) kolme lapsen kanssa....   Olisi hauskaa puuhailla kaikkea yhdessä.  Osaisin kuvitella meidät Korkeasaaressa, Kaupungissa yms muissa paikoissa  hölmöilemässä.....Nauru    Meidän tytöt rakastaisivat sinua ihan älyttömästi... ne kun on NIIIIIIN neitiä ja sinä olet semmoinen "prinsessa" ja LIamin kanssa tytöt olisvat varmasti ylimpiä ystävyksiä... se kun osaa "englandia" ja kaikkea" ....

VOI kun olisitte täällä Itku!!!

 

Meneepä nyt pillittämiseksi tämä kirjoitus mutta tosiaan yhtäkkiä iski kauhea ikävä, ehkäpä minulla on liikaa aikaa ajatella. Mutta terveiset sinulle sinne Rakas siskoni... tiedätpähän että olet ajatuksissa Pusu!