Tänään on ollut taas mukavahko päivä. Aamulla peruskuviot, vanhin kouluun , keskimmäinen eskariin jne... ihana nähdä kuinka noista molemmista on aivan silmin nähden mukavaa lähteä omien kavereiden luo touhottamaan. Aamu herätys on aina hankala mutta kun lähdön hetki kouluun ja aeskariin koittaaa alkaa suusta kuulua iloista pulputusta ja kavereiden nimet alkavat vilahdella jutuissa .

MInikääpiö sai tänään viettää aikaa isänsä kanssa. MInä olin töissä viiteen asti ja sen jälkeen lähdimme uimaan. Oli aivan ihanaa päästä pitkästä aikaa veteen. Ensin hypimme tapamme mukaan isossa altaassa ja siten vielä hetkinen lasten altaassa...Oli kyllä hauska reisu taas.... UImisen jälkeen haettiin siwasta lapsille herkku iltapala tarpeita (karjalanpiirakoita ja mansikka kiisselia) ja iltapala suihin ja nukkumaan.

Nyt prinsessat nukkuu, mies lähti töihin ja minä tässä nautiskelen hiljaisuudesta. Kiva päivä takana ja huominenkin toivottavasti on rentouttava... toivoisin ainakin, se on meinaan vapaa päivä .