Sanoisin että nyt on kyllä pikkuisen liian paljon kylmää. Aamulla taas mittari näytti  -21 astetta ja eihän siinä pakkasessa mukuloiden kanssa ihan kauhean kauan viitsi ulkoilla ja nyt tuntuu että näitä pakkasia on vaan jatkunut ja jatkunut......  Aamulla reilu puoli tuntia taisteltiin ulkona kylmää vastaan mutta sitten oli pakko tulla sisään sulattamaan  poskia ja lämmittämään  takkaa . IHANAA ETTÄ ON TAKKA!!!

Aamuisen ulkoilun lisäksi iltapäivällä näytettiin naamaa ulkona semmoisen vajaan tunnin verran. MIes työnteli terassin katolta lumia alas ja HURJA kasa sieltä tulikin kolattavaksi tyttöjen pulkkamäkeen. Lunta on niin paljon että en edes muista milloin olisi ollut näin luminen talvi, täytyisi muistaa ottaa pihalta pari valokuvaa muistoksi koska sehän voi olla että tämä on taas viimeinen "kunnon" talvi pitkiin aikoihin.

Tänään on ollut siis kotipäivä, jossain vaiheessa kävi mielessä että josko lähtisi käymään hoplopissa mutta kylmä auto (ei ole ollut lämmityksessä) ei oikein houkutellut, eikä se ajomatkakaan (lähin hoplop on melkein tunnin ajomatkan päässä) joten sitten ollaan vaan oltu kotona. Äsken sen verran käytiin tyttöjen kanssa ihmisten ilmoilla että ostettiin karkkipäivä karkit ja pirtelötarpeet. Nyt on sauna lämpenemässä ja saunan jälkeen sitten avaraa luontoa, karkkia ja pirtelöä... voisiko sitä enempää pyytää .

 

Tässä teille  muutamia kuvia lähipäivistä:

Isot tytöt luistelemassa:

Hyvin rasvattuja:

Vaaveli: