Viime yö menikin sitten itse oksennellessa ja keskimmäisen kanssa sairastamisessa. Oma olo helpotti hieman tuossa puolen yön jälkeen, eli silloin ei tarvinnut enään oksentaa mutta olihan olo TODELLA VETÄMÄTÖN. Tyttö aloitti oksentamisen illalla kuuden jälkeen ja sitä jatkui puoli kolmeen asti, käytännössä ihan taukoamatta.  Välillä väli saattoi olla vartti ja välillä jopa puoli tuntia. Mies tuli illalla töistä kotiin koska itse en enään voinut muuta kuin maata lattialla peiton alla ja antaa lapsille neuvoja suullisesti.  Vaikka mies käytännössä hoiti tuon keskimmäisen oksentamisen fyysisen puolen (lakanan vaihdon, hiusten pitelyn yms) niin minulle jäi kuitenkin tyttön rauhoittelemisen osa joten unet jäi meikäläiseltä viime yönäkin aika vähiin.   

Ja niinhän siinä sitten kävi... kun keskimmäinen lopetti oksentamisen puoli kolmen maissa niin silloin huomasi mies että hänkin on kipeä...  Nyt hän on sitten vällyjen välissä ja potee mahakipua. Äsken hän juuri sanoi että ei taida uskaltaa juoda kun kaikki tulee ylös heti kuitenkin ja nyt kun omasta taudin hurjimmasta osasta on aikaa vain muutamia tunteja niin voin sanoa että teidän hyvin mitä hän tarkoittaa..... Kauhea jano mutta ei uskalla juoda... ja kuitenkin on  pakko juoda ja sitten taas tulee huono olo... kauhea noidankehä!  

Vanhin on nyt jo ihan pirteä ja hän ja vaaveli nukkui hyvät yöunet. Pikkusen kalpea vanhin vielä on mutta se selittynee sillä että eilen hän ei oikein syönnyt mitään.

Keskimmäinen on todella hyytynyt. Vaikka hän ei enään oksenna niin tuollaisen tytön katsominen on ehkäpä vieläkin  rankempaa. Tyttö ei jaksa enään maata paikallaan joten istuu nyt sohvalla kalpeana kuin lakana ja näyttää siltä että hän ei jaksa käsiään edes nostaa.  Annoin äsken koko porukalle aamiaiseksi mehujätsikit (joo-o ei ehkä heru hyvä äiti pisteitä mutta en nyt jaksa alkaa valmistamaan mitään sen suurempaa ja tuo tuntuu maistuvan kaikille). Keskimmäinenkin syö jätskiään mutta tukee toisella kädellä toista kättään että jaksaa pitää sitä ylhäällä. Äsken vaaveli yritti hieman kiusata keskimmäistä ja hän ei edes pistänyt hanttiin... eli tosi kipeä tyttö on.

MUtta nyt lakana pyykille ja jospa sitä vaikka kokeilisi itsekkin että pysyisikö  jo vaikka jogurtti elimistön sisäpuolella.