Voikohan näitä kahta sanaa käyttää samassa lauseessa... miehet ja siivous?!?!Yllättynyt

 

No ainakin sanoisin että miesten (tai noh sanotaan miehen ei pidä yleistää) käsitys SIIVOUKSESTA on hieman erilainen kuin minun. Tänään aamulla käytiin keskustelu että :" Joo mene sinä kerhoon tyttöjen kanssa niin hän sitten siivoaa sillä aikaa...."

No minusta siivoukseen kuuluu minimissään: paikkojen järjestely, imurointi ja ehkä myös lattiapesu ja nämä siis nyt ihan minimissään.

No tulen kerhosta ja sisään tullessani kompastun lasten kumiankkaan, laitan vaavelin pöydän ääreen odottamaan välipalaa hetken kuluttua huomaan että vaavelin paita on ihan AAMUPUUROSSA (pöydän pyyhintä oli kai jäänyt hieman kesken). Hetken kuluttua vaavelin suusta löytyy kivi, että imuroinnissa oli ehkä hieman toivomisen varaa....

Tässä vaiheessa otan hyvinkin rauhallisen asenteen ja pirautan miehelle että oliko hänelle tullut jokin este kun ei ole ehtinyt siivota. Vastaus en että: KYLLÄ MINÄ JÄRJESTELIN!!!      SIIS OIKEESTI!!!!!  Yllättynyt

JOo miehen kunniaksi täytyy kyllä sanoa että hetken järjestelyä etsiessäni niin oli hän JÄRJESTÄNYT AAMUPALA ASTIAT LAVUAARIIN (ei siis koneeseen vaan lavuaariin, kuulemma likoamaan Yllättynyt)

Voisin siis sanoa että tänään minun ja mieheni ajatus SIIVOUKSESTA ei oikein osunut kohdilleen... miehen onni että oli ehtinyt lähteä jo töihin, ei tarvitse hänen kuulla tätä papatusta josta te saatte nyt nauttia Silmänisku.

 

 

Aamulla oltiin siis tyttöjen ja mummon kanssa kerhossa, ihan kivaa oli. Huomenna olisi sitten viimeinen avoinkerho ja sitten syksyllä taas uudestaan.