Eilen oli vauhdikas päivä. Aamulla aikaisin lapset ylös ja yhdeltätoista tanssikoulun järjestämään BE HAPPY päivään. Minikääpiölle siellä oli tanssia ja isommille zumbaa. Tytöt tykkäsi tosi kovasti. Tanssien ja zumbailujen jälkeen mentiin Heseen kavereiden kanssa viettämään aikaa ja hoitamaan lounastamisen pois alta. Hesestä oli pakko lähteä kuitenkin suht pikaisesti kotiin koska tiedossa oli vanhan ystävän häät ja niihin oli valmistauduttava. MInä joka tapani mukaan olen "hieman" stressi herkkä kiukkusin kun mikään ei tuntunut onnistuvanja kello kiisi eteenpäin hurjaa vauhtia. Kiukkuamisesta huolimatta saimme tukat ojennukseen ja vaatteet päälle hienosti ajallaan ja läksimme kohti KOtkan kirkkoa. Tytöt kihisi jännistystä koska he eivät häissä ennen olleet ollut. Tai vanhin on ollut kummiensa häissä mutta oli siellä niin pieni että minkäänlaisia muistikuvia hänellä ei niistä häistä ole.

Kirkon tilaisuus oli oikein mukava. Morsian oli kaunis kuin kedon kukka ja sulhanenkin näytti komealta. Tytötkin jaksoi hienosti kirkkotilaisuuden eikä minun tarvinnut kertaakaan kirkossa menettää hermojani.  Juhlapaikka oli aivan IHANA, ilmakin suosi joten mikäs siinä juhliessa. JOssakin vaiheessa tyttöjen meno alkoi muistuttaa enemmän apinalaumaa kuin ihmistä joten yhden kehittävän palautekeskustelun jouduinisoille tytöille pitämään siitä miten häissä käyttäydytään. Pienen puhuttelun jälkeen he käyttäytyivätkin hyvin. Tanssivat ja söivät ja riekkuivat muiden lasten mukana. Kymmeneltä minä ja tytöt läksimme kohti kotia ja mies jäi vielä joksikin aikaa perhettämme edustamaan.

Tässä muutama kuva prinsessoista:

 

Tänä aamuna sitten herättiin ihan rauhassa.. ei kiirusta. 

Puoli kahdeltatoista oli isojen tyttöjen zumba ja sen jälkeen mentiin porukalla kaveriperheen kanssa syömään. Kahdenmaissa alkoi sitten kauan odotettu minikääpiön MiDance. Voi herttinen kun tyttö oli tanssista innoissaan. Esitys (joka tunnin lopussa on esitys) oli sydäntä särkevän ihana, kymmenen pikku ihmistä tanssi suurella sydämellä ja intoa täynnä. Tunnin jälkeen minikäääpiö hehkutti tanssiaan vaikka kuinka kauan Siellä oli toooosi kivaa ja tehtiinn apina kädet..."  Tanssin jälkeen uimahallissakin sai muut suihkutiloissa olijat katsella minikääpiön opittuja pyörähdyksiä... "Kattokaa näin ja sitten näin...."  

UImahalli keikan jälkeen päätimme miehen kanssa että olisi aika suunnata kunnon lenkille. Koska tytöillä oli suht rankka liikunnallinen päivä jo valmiiksi takana päätettiin vuokrata heille leffa jota he saivat lenkin ajan tuijottaa. Tytöille järjestely  sopi loistavasti. Niinpä haettiin tytöille Makuunista lasten elokuva sekä karkkipäivä karkit (eilen unohtui koko karkkipäivä). Me käväistiin miehen kanssa pikkuisen reilu kuuden kilometrin lenkki...  Aika hiostava ilma oli kyllä mutta lenkkeily teki kyllä hyvää.

Nyt lapset askartelee ja minä odottelen oman zumban alkua. Huomenna on taas arki ja maanantai... nopeasti meni tämä viikonloppu.