Niin se aika vaan menee...

Minun keskimmäinen vaavani kävi tänään aamullla kouluterveyden hoitajan luona kouluun tulo tarkistuksessa. Hienosti meni. Tyttö oli niin reipas että äiti sai olla ylpeä. Tyttö muisti myös  kysyä omaa mieltäkin painaneen asian... "Jos mie en ehdi yskästä niin miulta saattaa mennä ääni.... sitten mie joudun yskästä uudelleen..."  

Tarkistuksessa katsottiin ryhti, kuulo, näkö, päänympärys, pituus ja paino. Näkö ja kuulo oli hyvät ja ryhti suora. Verenpaineetkin oli loistavat 107/70. PItuutta neidille oli tullut kolmessa kuukaudessa kolme senttiä  , kohta menee taas vaatteet uusiksiksi .  PItuus oli nyt 127,5 senttiä, painoa oli 25.2 kiloa... ja tyttö on täyttä lihasta, taas siinä kun hän vähissä vaatteissa hillui ihmettelin että mistä kummasta tyttö tuommoiset lihakset on saannut kun reisilihaksetkin on kuin pallot ja vatsasta näkyy selvästi lihasten rajat.....  MInä jo terkkarillekkin ihmetelin että ei tuo sukuun ole ainakaan tullut kun äiti on tämmönen löllö maha  .

Terveydenhoitajan kanssa käytiin läpi keskimmäisen migreeniä ja puhuttiin siitä kuinka kouluun pitää reppuun sujauttaa lääkkeet ja opettaa tyttö niitä syömään tarpeen vaatiessa. Opettaja ei kuulemma saa lääkettä antaa mutta opettajalle asia tietenkin kerrotaan jotta hän voi auttaa tarvittaessa vaikka veden annon muodossa jos ei muuten.  Nyt toki toivomme että migreenit pysyisivät kurissa... viimeisestä kovasta kohtauksesta on parisen viikkoa mutta sitä ennen edellinen oikein kova kohtaus on tainut olla kesällä....Mutta tosiaan terve tyttö ja nyt sitten vaan eskari kunnialla loppuun ja kesän jälkeenkoulun penkkiä kuluttamaan .

 

Tänään minulla olisi taas vapaa päivä. Tosin vapaa päivä menee kyllä juosten paikasta toiseen. Aamulla oli tuo tarkistus, kohta minun pitää kiiruhtaa Huumaan (kuntokeskus), olin lupautunut kaverilleni suositeltavaksi jotta hän saa pisteitä ja nyt pitää käydä kuuntelemassa myynti puhe . Sieltä kun kotiudun niin hetken hengähdys tauko ja iltapäivällä sitten tyttöjen jumppa ja Hanin eläinlääkäri... kaikenlaista puuhaa siis.... Iltasella olisi toiveissa ehtiä vielä kunnon lenkille mutta se jää nähtäväksi....