Eilen iltapäivällä kun vaaveli heräsi oli aivan ihanaa kun oli sitä aikaa. Koska ilma oli mitä mainioin (ulkona vain pikkupakkasta) niin lähdimme pulkkamäkeen kumparepuistoon. Muutkin olivat pääyttäneet sinne lähteä ja siellä oli aika paljon porukkaa. Reilun tunnin verran siinä laskettiin ja sitten Makuunin kautta kotiin ruuan laittoon. Ruoka massuihin ja sitten sohvalle koko perheen voimin tuijottamaan NIko lentäjän poikaa kera karkkipäivä karkkien ja popcornien. IHANAA LORVIMISTA!!! Ja oli muuten hyvä leffa, vaavelikin jaksoi sitä katsoa ihan hyvin.

Kun leffa sitten loppui niin ei kun iltapesut ja pusut ja nukkumaan .

Nyt äsken kun heräsin niin huomasin että minulle on johtuen joko possupiikistä tai eilisestä pulkkamäestä (epäilen jälkimmäistä) ilmestynyt muutama uusi ja KIPEÄ lihas , reidet on niin takaanta kuin edestäkin kosketus arat ja pieninkin ponnistaminen tekee kipiää.. Selkäkin mokoma on jostakin uusia lihaksia hommannut ja ne vatsalihakset (joiden olemassa olosta en edes ollut varma) ovat löytyneet...  Mutta eiköhän tämä tästä kun vauhtiin pääsee .

Tästä päivästä taitaa muodostua lorvinta päivä numero kaksi. Lapset nukkuu vieläkin, mikä on tietty hyvä että saavat viikolla kkertynyttä univelkaansa pienemmäksi. Ulkona on kiva ilma joten se tietänee kiireetöntä ulkoilua ja iltaselle sitten vielä ehkä uimaan... ja niin se viikonloppu sitten hurahtikin ja huomenna on maanantai taas!!!