Vaavelia kiusaa hampaat, TAAS!!! Yläkulma hampaasta kulma jo pilkottaa mutta ihan läpi se ei vielä ole. Hampaiden tulo aiheuttaa kiukkua pienessä prnsessassamme. Yö meni ihan hyvin mutta nyt aamu on ollut raivari aikaa. Aina välillä tyttö on ihan iloinen mutta jos joku osuu suuhun niin alkaa älytön huuto ja kiukku.

Tosin huutoa ja kiukkua on vaikka ei välttämättä mikään osuisikaan suuhun . Äsken oltiin tuossa pihalla ja jonkin aikaa siinä tein lumitöitä (TAAS), keskimmäinen ja vaaveli leikki pihalla. Annoin keskimmäiselle lumiharjan että hän sai putsata auton lumesta. Vaaveli olisi tietenkin halunnut harjan ja nosti kauhean äläkän ... jonkin aikaa keskimmäinen harjasi autoa huudosta huolimatta ja sitten oli vaavelin vuoro... tietenkään harjaaminen ei enään kiinnostanut vaan sitten piti huutaa sitä että saa harjan... voi argh!!!  Tilanne rauhoittui mutta hetken päästä kuulin kun vaaveli huutaa kovaa "EI SAA TYHMÄ..."   menin katsomaan että mitä tapahtuu ja tilanne oli hieman huvittavan näköinen... keskimmäinen yritti tehdä pienellä lapiolla lumitöitä ja vaaveli (vaaveli on kuitekin kooltaan puolet keskimmäistä pienempi)  töniin ja lyö keskimmäistä minkä ehtii ja huutaa että "Ei saa tyhmä...!!" Keskimäinen yrittää kovasti häiriötekiästä huolimatta saada hommansa tehtyä ja pitää toisella kädellä vaavelia kauempana (vaaveli koko ajan huitoo käsillään ilmaa) ja toisella kädellä lappaa lapiolla lunta . (en muuten edes tiennyt että TYHMÄ kuuluu vaavelin sanavarastoon...)  Ei saisi nauraa mutta huvittavan näköistähän se oli....  Minä vaavelin tietty hain pois ja toruin että ei sa töniä eikä lyödä eikä sanoa tyhmäksi , siitähän se huuto vasta alkoi ja oli pakko siirtyä sisätiloihin. Nyt sisällä vaaveli on hieman paremmalla tuulella... Nyt puolen tunnin aikana ei ole saatu kuin kaksi raivaria..toinen kun en päästänyt häntä sotkemaaan siskonsa leikkejä ja toinen kun koirille ei saanut antaa piparia... mutta muuten on leikkinyt nyt ihan ok...

 

 Tässä vaaveli jo raivokohtauksista rauhoittuneena..... oli hakenut kypäränsä ja miehen sählymailan...

 

Näiden kuvien jälkeen vaaveli sitten intoutuikin (yritti)  mätkimään mailalla koiraa ja kun maila poistettiin niin taas huudettiin....  HUOH!!!