Muutama päivä on taas kiitänyt kuin siivilä. Maanantaina oli työpäivä, jonkin takia, en tiedä oliko syynä helle vaiko mikä mutta olo oli koko päivän KAMALA. Aamu alkoi kauhealla päänsäryllä ja töissä oli koko ajan olo että oksennus tulee minä hetkenä hyvänsä. Huonon olon vuoksi oli maanantain zumba jätettävä väliin ja en olisi kyllä jaksanutkaa. koko päivän huono olo sai aikaan myös kaamean väsymyksen ja yhdeksän aikaan simahdin sohvalle ja siitä siirryin kympiltä nukkumaan sänkyyn. Ei mikää huippu lta. 

Lapsilla oli maanantaina ensimmäinen virallinen lomamaaantai, ohjelmana oli uimakoulua eikä siten oikeestaan muuta. Tytöt nauttii selvästi kun saavat vain olla ja mennä oman mielensä mukaan. Naapurin tytön kanssa nuo ovatkin tiiviisti pyörineet tuossa milloin omalla pihalla ,milloin naapuissa ja milloin leiksalla. 

 

Eilen oli tiistai ja olo oli jo parempi. Välillä tuntui etä masussa kiertää mutta ei sen kummempaa. Tytöt olivat käyneet mummon kanssa uimakoulussa ja viettäneet aikaa naapurin kanssa. Kun minä tulin töistä tehtiin mummon ja minikääpiön kanssa pikkuinen peltolenkki ja sen jälkeen minä lähdin agilityyn ja mummo laittoi ipanat nukkumaan.. jostakin syystä vaan isommat olivat tavoistaan poiketen kapinoineet nukkumaan käymistä vastaan ja vielä sinä vaiheessa kun minä tulin puoli kymmeneltä kotiin oli keskimmäisellä jotain asiaa. Muutenkin tytöt olivat koko tiistain käyttäytyneet mummoa kohtaan hieman huonohkosti  ja pidinkin heille aiheesta "kuinka käyttäydytään ja miten mummoa totellaan jne..." luennon ja ehkä se meni perillekkin. Ainakin aamulla kun me lähdimme miehen kanssa kauppaan ja isot jäi syömään aamiaista niin kun sanoin että oma pöytä pitäisi siivota niin kun tultiin kaupasta oli pöytä siivottu , aamiaisjäljet korjattu, roskapussinkin he veivät ilman narinaa ja koirankin vielä lenkittivät...ja kaikki hymyssä suin.... Nyt isot leikkii jossakin päin kylää naapurin kanssa ja minä laitan ruokaa ja pyykkihommiakin olisi vaikka muille jakaa. MInikääpiö leikkii omiaan. Mies paikkaillee tyttöjen pyöränkumeja jotta pääsemme tänään tyttöjen kanssa pyörällä uimakouluun kun mies tarvitsee auton töihin menoa varten.

Tänään iltapäivällä olisi taas tulossa "perusjengi tähän meille leikkimään. Eli 11 lasta (+1 lisälapsi ja ehkä naapurin tyttö) ja me aikuiset päälle.Tarkoituksena olisi grillailla, ja herkutella, lapset saa uida ja saunoa ja me aikuiset juoruilla.... ihanaa vapaapäivän luxusta...lasten riehumista  ja aikuisseuraa... voisiko ihminen enempää helteiseltä vapaapäivältä pyytää!