Viikko on taas alkanut....kiireisenä kuin aina. Maanantaihin toi hieman helpotusta se kun itse jätin zumban väliin ja eilen tyttöjen tanssi jälkeen syötiin iltapalaa koko porukan voimin, tosin miehellä oli ja on iltavuoro joten hän ei tuohon riemuun päässyt osallistumaan. Tänään töiden jälkeen syöksymme tyttöjen kanssa ystävän pitämille vaatekutsuille joten liikettä pitää tänäkin iltana .

Varsinaisesti mitään mainitsemisen arvoista ei eilen tapahtunut... sitä samaa arkea. Vanhin sai kokeestaan 31/32 ja erittäin hyvä maininnan joten täällä on ollut iloinen tytteli kotona.  Keskimmäisen eskari on sujunut ok ja vaaveli oli hyvin ylpeä kerhossa askartelemastaan sydämestä.... ei mitään uutta auringon alla siis... normaali arkea .

 

Lapset odottaaa kovasti perjantaita jolloin pääsevät mummin ja papan luo yökylään... nyt vaan sormet ja varpaat ristissä että kukaan ei sairastu...  Itse odotan perjantailta ystävien näkemistä ja hieman tanssimista ja hieman kikattelua ... Ei ollakkaan aikoihin oltu miehen kanssa yhtä aikaa viihteellä.

No mutta perjantaihin on vielä aikaa ja nyt on ensin hoidettava työviikko alta pois. Tällä viikolla minulla onkin täysi viikko koksa työkaveri on lomalla. Eilen ja tänään minulla on lomittaja mutta ke, to ja pe joudun olemaan yksin... hieman hirvittää muta eiköhän se siitä suttaannu .

 

 

Nyt aamuhommiin...