LAUANTAI, LAUANTAI, LAUANTAI.... ihanaa... se on ihan erilainen päivä kuin sunnuntai... viikonloppu on vasta aluillaan ja tuntuu kuin KAIKKI olisi mahdollista .

Eilinen oli oikein mukava päivä. Töissä oli mukavan rapsakkaa ja aika meni tosi nopasti. Viidelta meluisa laumani (perheeni) tuli hakemaan minut töistä ja suuntasimme uimaan. Uimareissu oli niin kuin aina oikein mukava ja onnistunut. Oltiin tosiaan koko porukalla ja nuo koko perheen uimareissut saa meidät miehen kanssa taantumaan ihan 10 v: tasolle,  hippaleikkejä ja jalassa roikuntaa, hulluja hyppyjä ja kaistapäisiä sukelluksia.  UImahallista tulimme kotiin ja tehtiin hampurilaisia, oli kyllä namia, minulle lohi-vuohenjuusto hampurilaisia ja muille naudanliha hampurilaisia... taisi olla herkua kaikkien mielestä koska nopeasti hampurilaiset katosi ja koko viisikko siirtyi sohvalle mahojensa viereen katselemaan voice of Finlandia. Perjantai illat on ihan luxusta  !

 

Tänään mies menee vasta yöhön töihin joten tämä on vähän niinkuin "pikku vapaa" . Nyt aamusella mies lähtee salille ja minä Tessan kanssa lenkille. Isot tytöt lupasi vahtia minikääpiötä sen aikaan kun heitän reilun tunnin lenkin, tuolla ulkona pakkasta on taas yli -20 astetta enkä viitsi noita tyttöjä ulos ottaa kun etenkin minikääpiöltä on kädet ja posket heti ihan jäässä.

 Kun mies tulee salilta ja minä lenkiltä tehdään ruokaa ja siitä suunnataan isojen jalkapallo treeneihin. Jalis treeneistä lähdetään kohti Porvoota ja uimahallia. Porvoon halli on oikein mukava ja ollaan tosi pitkään puhuttu että sinne pitäisi mennä ja tänään nyt sitten tarjoutui mahdollisuus kun kaikki on kotona joten ei kun sinne siis tytöt on ihan innoissaan ja niin olen minäkin.  

Huomenna olisi sitten minikääpiöllä tanssia, minulla zumbaa ja vanhimmalla pianotuntia... mukavaa tiedossa siis huomisellekkin... mie niiiiiiiiiiiiin tykkään viikonlopuista!!!!!