Tänään on ollut kiirus päivä. Aamulla vein vanhimman tytön eskariin ja samalla minulla oli henkilökohtainen jutustelu hetki eskariopen kanssa. Oli kiva kuulla että tytöllä menee eskarissa hyvin ja hän saa kavereita. Ongelmia tytön kanssa ei kuulemma ole ollut ja tyttö on hyvä kuuntelemaan ohjeita ja kaikkien kaveri. Riita tilanteita pyrkii kuulemma välttämään. Reipas ihana tyttö. Eskaritestissä oli saanut hyvän arvosanan eikä mitään semmoista  erityistä "petrattavaa" ole. Äidin kulta !

Jutustelu hetken jälkeen menin leiksalle vaavelin ja keskimmäisen kanssa. Hirvittävä tuuli ja sade piiskasi naamaa... syysmyrsky!!! Jonkin aikaa viihdyttiin ulkona mutta sitten hurja tuuli ajoi meidän sissään lämmittelemään. No hetken siinä ihmeteltiin ja syötiin ja sitten kello olikin jo niin paljon että lähdettiin hakemaan vanhin eskarista ja sen jälkeen suuntasimme kohti Inkeroista.

Miehen työpaikalla oli avoimet ovat ja isot tytöt pääsivät katsomaan miten sitä paperia oikein tehdään... Keskimmäinen oli kommentoinut että: "Ompa täällä tilavaa" (tehdassalissa). Minä jäin vaavelin kanssa mummille ja papalle odottelemaan kun ei oikein innostanut viedä vaavelia sinne kaameaan meluun. Suuren väsytys työntehneenä sain kuin sainkin vaavelin nukahtamaan päiväunille vieraaseen paikaan... kyllä siinä sai töitä tehdä...

Kun isot tulivat paperitehtaalta oli mummilla ja papalla tarjolla ruokaa... Kiitos vaan ruuasta. Ruuan jälkeen läksimme vielä uimahalliin uimaan ja siellä sitten puljattiin reilun tunnin verran.

Nyt ollaan kotona ja  tuntuu että jotain on tullut tänään tehtyä... nyt meillä on pizza uunissa ja heti kun se saadaan syötyä niin lapsukaiset pääsevät untenmaille ja minä sohvalle vaakatasoon... Kica "työ täyteinen" päivä takana!  

Tässä kuva tytöistä kun he ovat lähdössä tehdas kierrokselle (turvallisuus ennen kaikkea):