Voihan syysloma! Tuntuu että nyt kun on SYYSLOMA niin pitäisi saada jotain aikaiseksi, pitäisi viihdyttää kaikkia lapsia, pitäisi siivota, pitäisi leipoa, pitäisi pitää hauskaa koko perheen voimin, pitäisi olla hyvä perheen äiti joka järjestää minimi budjetilla taivaan lapsille,  MUTTA.....  NO siivottua tuli tänään pitkin hampain, leipoa ei viitsi kun pakkanen muutenkin on jo kukkuroillaan ja kukaan ei niitä leipomuksia kuitenkaan syö (paitsi minä ja sitten ne näkyy minun mahamakkaroissa) , hauskaa pitäisi pitää mutta nytkin isot tytöt on ulkona kavereidensa kanssa ja vaaveli nukkuu.. no juu-u onhan minulla hauskaa tässä koneella .

Tänään meidän piti pitää uimapäivä. Suunnitelmissa oli joko Vantaan Flamingo tai Imatran kylpylä. Aamulla kuitenkin todettin että ei jaksa lähteä... kauhea istuminen autossa parin tunnin uimisen takia ja sitten se RAHAN meno, kun eihän siinä taas olisi pelkät kylpyläliput riittäneet  (ja Flamingossa meidän porukan jo lippujen hinnaksi olisi tullut yli 60 eur) vaan olisi pitänyt syödä yms muuta niin siinä olisi taas mennyt reilusti yli budjetin joten jätettiin tuo nyt sitten hautumaan... mennään sitten joskus kun on vähän parempi taloudellinen tilanne. Koska tytöille on tullut tuo uiminen jo luvattua (luojan kiitos ei möläytetty tytöille mitään suunnitelmistamme mennä kylpylään koska itkuksihan se olisi mennyt jos olisi joutunut sanomaan että nyt täytyy jättää väliin...) niin mennään iltapäivällä varmaan tuohon Kotkan uimahalliin, onhan sekin kai jotain....?

Uimisen lisäksi ei siis enään muita suunnitelmia, kämppä on siivottu, tosin huomenna kukaan ei enään usko että täällä on tänään jynssätty lattioita sekä pyyhitty pölyt oikein KUNNOLLA, mutta pääasia että nyt on edes muutaman tunnin siistiä .  

Vaaveli nukkui viime yön hyvin mutta on nyt aamulla ollut pikkuisen ärtsykkä. Ensin ajattelin että hänellä vaivaa taas hampaat tai jokin mutta tulin kuitenkin siihen päätökseen että taitaa vaavelille tunkea semmoista pientä uhma-ikää esiin. Asiat tuntuu meinaan olevan hyvin niin kauan aikaa kun kaikki menee vaavelin tahdon mukaan mutta jos joku muu haluaa päättää mitä leikitään tai miten leikit menee niin heti alkaa huuto ja harmistus ja äidin syli on taas ainoa paikka missä saa lohtua... Nyt kun tarkemmin asiaa muistelen niin taisivat nuo isot tytötkin olla suunnilleen tuon ikäisiä kun uhmakausi alkoi tunkea päälle... toivottavasti vaaveli olisi "helppo" uhmispuhmis, mutta täytyy sanoa että jos siskoihinsa tulee niin varapäreitä saa kohta olla kaivelemassa isot kasat . NO nyt vaaveli kylläkin nukkuu ihan tyytyväisenä omassa sängyssään pehmolelut kainalossa .

Tässä muutama kuva vaavelista leikeissään...

Tämän päivän suosikki leikki on ollut kotileikki keskimmäisen kanssa, harmitus tuli kun sisko lähti ulos eikä leikkinyt enään...silloin tarvittiin taas äidin syliä ja haleja loputtomat määrät .