Siis mitä mitä... nyt on jo joulukuu....  ja myö ei olla vielä edes päätetty mitä me tehdään jouluna... kääks!

Lastenjoulukalenterit... apua!!!! Onneksi mummo on tainut tuoda jotkut kalenterit. 

MIkä kumma siinä sitten on että joka ikinen vuosi... Talvi yllättää autoiliat ja joulukuu Tuijan... Tänään täytynee kaivaa joulukoristeet esiin ja himppusen siivoillakkin että tulis joulusempi fiilis.

Tänään on ohjelmassa myös avointakerhoilua sekä uimahallia. Keskimmäisen eskarikaveri tulee tänään leikkimään eskarin jälkeen joksikin aikaa ja kaupassakin pitäisi ehtiä jossakin vaiheesa käymään, kaapit meinaan oikein huutaa tyhjyyttään... KIIREINERN VAPAA PÄIVÄ siis tulossa.

Eilen illalla oli se tyttöjen tanssiesitys. HIenosti tytöt tanssi. Mies sai kuvattua pätkän videolle joten saattaapi olla että jos vaan joskus saan sen kunnolliseen muotoon niin voin laittaa sen videon tännekkin. Kuviakin tuli otettua jonkin verran mutta niistä tuli hieman sotkuisia joten niissä ei kyllä ole mitään julkaisua kelvollista.  isot tytöt jaksoi tanssin hyvin mutta vaaveli oli aivan rikki pooikki väsynyt. Tapahtuma alkoi klo 18:00 ja loppui himppusen ennen kasia. Meitin lapset kun on jo yleensä nukkuamssa siihen aikaan niin voitte vaan kuvitella miten ilmenee väsyneen kaksi vuotiaan uhma... no sillai KUULUVASTI tietenkin. Itsekkin olin jotenkin tosi väsy  ja ihmispaljous sai pinnan kireelle... mutta pääasia kuitenkin oli että hienosti meni esitys ja jokainen tyttö uskalsi esiintyä, vanhinkin vaikka ensin meinasi ettei halua esiintyä ollenkaan.

 

 

Jaaps mutta nyt nauttimaan kahvia ja sitten  alkaa hurja huhkiminen jotta saadaan kaikki tälle päivälle suunnitellut jutut tehtyä.