Tytöt saivat tänään ensimmäistä kertaa laittaa jo kauan sitten ostamani ulkovaatteet päälleen. OIlivat ihan innoissaan ja olihan ne ihan kivannäköisetkin, vanhimmalla vihreä ja keskimmäisellä ja vaavelilla oranssi, ihan kivaa vaihtelua sen ainaisen vaaleanpunaisen sijaan. Tänään ei ole ollut ihan yhtä upea ilma kuin eilen mutta mukava ulkoilusää kuitenkin. Aamulla taas painuttiiin pihalle ja lenkin jälkeen tapamme mukaan leikkikentälle.

Tässä muutama kuva tytöistä leikeissään.

kuva%20197.jpg

kuva%20206.jpg

kuva%20203.jpg

kuva%20205.jpg

kuva%20200.jpg

 

 

Lounas oli tänänkin vielä katettava sisään, lounaan jälkeen lähdettiin takaisin ulos ja tultiin sisälle vasta ihan just äsken. KOhta vaaveli alkaa nukkumaan ja isommat saavat katsoa telkkarista eilisen biisikärpäsen.  

Mies on satuttanut selkänsä ja lähtee sitä kohta lääkärille näyttämään. Hänen kävely muistuttaa sellaista ankanmarssia että suosittelin lääkärissä käyntiä että saisi jotain hyviä lääkkeitä.

 

Aamulla oli muuten kukko käynnyt munimassa isompien tyttöjen hattuun, molemmille  muutaman brazt munat ja parit kinderit... aah siitä syntyvää sokerihumalaa NauruNauru.