Jihaa... vapaa päivä. Ja vieläpä ilman hurjempia suunnitelmia. Aamulla menen juttelemaan keskimmäisen eskariopen kanssa ja sen jälkeen vaavelin kanssa sovittamaan talvihaalaria vaatekauppaan. Ovat ottaneet jemmaan kooon jonka uskon olevan hyvä ja se nyt sitten testataan ja jos se on ok niin sitten olen hurjan paljon taas köyhempi.. mutta jos se on liian iso niin siinä tapauksessa vaaveli on aika kylmissään talvella . No ehkäpä jostain muualta löytyy vielä siinä tapauksessa joku ÄIDIN silmää miellyttävä haalari. Vaavelihan on omasta mielestään aivan liian ISO haalareihin ja haluasin käyttää vain ja ainoastaa takki+ housu yhdeistelmää mutta  oletan sen olevan nyt vaan tuota 2 v "en varmana tee mitä sinä haluat"-uhmaa ja uskon että saan tytön jekutettua talvella haalareihin. LIsäksi hänelle on ostettu yksi takki+housu yhdistelmä mutta jotenkin ajattelen että jos tulee kylmä talvi niin tuo haalari on vielä 2 v:lle kuitenkin ihan passeli vaihtoehto.

Iltapäivällä isoilla tytöillä on jumppa ja sieltä olisi tarkoitus lähteä uimahalliin, jos nuo nyt eivät ihan kauhean räkänokkia ole. Viime uimahalli reissusta onkin ihan liian kauan aikaa. Kylpylässä toki tuli uitua mutta lähihallin käyttö on jäänyt nyt nuhien ja kuumeilujen vuoksi väliin pitkiksi ajoiksi... tänään asiaan siis tulee korjaus.

Mutta nyt herättämään vanhinta koulutielle. Onkin jännittävää  nähdä millä mielin tuo kouluun lähtee kun eilen siellä oli ollut pienoinen "välikohtaus" josta oli tullut oikein reissuvihkoon maininta. Vanhin sanoo että se oli vanhinko ja uskonkin häntä mutta aika koville tuntuu ottavan tytölle että opettaja oli reissuvihkoon maininnan joutunut tekemään. Samoin koville oli ottanut myös se että tyttö oli joutunut koko luokan tuijottaessa selittämään mikä oli ollut tilanne ja luultavasti mennyt siinä niin lukkoon että opettaja ei ymmärtänyt mitä oikeasti oli käynyt. Mutta siitä lisää myöhemmin kun nyt saadaan vanhin ensi koulutielle.